gosia.gabryel 13.10.05, 21:49 Chciałabym kupić zabawkę niedostępną w polsce ale nie znam języków na tyle aby wziąć udział w takiej operacji czy mógłby mi ktoś pomóc ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursgmo Re: Szukam kogoś z Niemczech UK lub USA 14.10.05, 12:56 Zabawkę spokojnie można kup[ić , na kilka sposobów : - kilka sklepów z UK i z Niemiec przesyła rzeczy do Polski , pokaż o jaką zabawkę chodzi , może będę wiedziała który . Zapłacisz kartą ( np. inteligo , city bank , lukas bank) - wylicytować na e-bay ( nie trzeba znać języka , potwierdzenie itd. mogę Ci napisać jak będzie potrzeba ) , tu jest - czasami przesyłki giną - najprostszy sposób to umówić się ze sprzedawcą z allegro który wystawia rzeczy na zamówienie , dogadać sie co do ceny i już . w razie potrzeby znam sprzedawców - wypróbowanych i z UK i USA i z Austrii ( tam będzie to co w Niemczech), będziesz chciała podam niki. minimeduza@o2.pl - nie odbieram gazetowej poczty Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: do ursgmo 14.10.05, 16:57 mam pytanie szukam takiego łóżeczka (sprowadzane z USA), może znasz kogoś kto mógłby je sprowadzić, link do łóżeczka poniżej: allegro.pl/show_item.php?item=64487719 Odpowiedz Link Zgłoś