Dodaj do ulubionych

WÓJCIK - kombinezon zimowy

18.10.05, 12:51
Witajcie, czy któraś z Was ma doświadczenia z tymi kombinezonami? Kupiłam w
tym roku córce dwuczęściowy kombinezon, rozmiar 86, ale wydaje mi się
cholernie puchaty, czy w tym w ogóle można chodzić? Może w czasie użytkowania
troszkę się spłaszczy? Na razie Hania wygląda w nim jak bałwan.
Poza tym nie zwróciłam uwagi, że nogawki i rękawy są bez ściągaczy, to chyba
nie jest praktyczne?!!!
Trochę jestem podłamana,dałam za niego prawie 200 PLN a teraz nie wiem, czy
go nie sprzedać...Widziałam Coccordillo i wydawały mi się mniej puchate i
jakieś takie zgrabniejsze.
Co o tym myślicie?
pozdrawiam
M.
Obserwuj wątek
    • jolakl Re: WÓJCIK - kombinezon zimowy 18.10.05, 12:58
      Ja rozwazałam kupno kombinezonu Wojcika w rozmiarze 86, co prawda dla chłopca,
      ale właśnie brak sciągaczy + spodnie na szelkach bez regulacji zniechęciły mnie
      do zakupu.
      • anna-pia Re: WÓJCIK - kombinezon zimowy 20.10.05, 22:38
        właśnie ze wzgledu na świetne ściagacze kupuję kombinezony w Kapp Ahl (po
        przecenie sa za 100 zł, normalnie za 200)
        • iwek33 Re: WÓJCIK - kombinezon zimowy 21.10.05, 16:59
          A ja lubię Wójcika. Mój starszy synek zawsze miał kombinezonik, albo kurtkę z
          Wójcika, teraz młodszy używa tych rzeczy i są w świetnym stanie. Nie wiem, jaki
          model kupiłaś, ja w tym roku kupowałam małemu Gang i co prawda nie ma wewnątrz
          ściągaczy ale ma na zewnątrz taki pasek do regulacji szerokości rękawka
          zapinany na nap. Nigdy nie wydawały mi się zbyt puchate, i tak jak piszesz po
          kilku praniach są ciut bardziej płaskie, ale to też zależy jaki model. W
          zeszłym roku mieliśmy Małego szczeniaka i ten nic nie zrobił sie cieńszy, ale
          był super. Spodnie super wygodnie się ubierało ( nawet babcie to zauważyły, że
          bardzo są wygodne) małemu było ciepło i wygodnie. Dla starszego synka kupowałam
          kurtkę w zeszłym roku z serii "Styl Naturalny" -tu z kolei bałam się, że kurtka
          jest za cienka ( bardzo miękka i rzeczywiście dużo cieńsza niż inne rzeczy) ale
          okazała się bardzo ciepła, syn tak ją uwielbiał, że jak się w tym roku okazało,
          że jest mu jeszcze dobra ( kupiłam rok temu większą) to bardzo się cieszył i
          mówił: " moja ukochana kurteczka, dobrze że mi jeszcze pasuje.."
          Może są na rynku lepsze, ale ja osobiście lubię Wójcika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka