ulaszka 20.10.05, 09:16 Nie mogę znaleść testów bezpieczeństwa fotelika samochodowego Bebecar Easy Maxi (0-13kg). Czy ktoś może mi pomóc. Ulaszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mira31 Re: testy bezpieczeństwa fotelika bebecar 20.10.05, 12:09 foteliki dla bebecara i dla implasta produkuje firma bobob (bobob.com). fotelik easy maxi (w implascie nazywa się easybob) uzyskał w testach adac 3 gwiazdki, więc bardzo słabo. zresztą sama miałam ten fotelik (kupiony w zestawie z wózkiem) i był beznadziejny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulaszka Re: testy bezpieczeństwa fotelika bebecar 22.10.05, 12:12 A możesz napisać coś więcej dlaczego był beznadziejny. Ulaszka Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: testy bezpieczeństwa fotelika bebecar 22.10.05, 13:58 a my też mieliśmy ten fotelik, i byliśmy bardzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
mira31 Re: testy bezpieczeństwa fotelika bebecar 21.11.05, 15:01 nie wiem czy jest mały, bo mnie doprowadzał on do szału z innego powodu ; nawet przy ustawionej stałej temperaturze w samochodzie (20 stopni) dziecko było spocone, poza tym po zamontowaniu w samochodzie (opel astra II) był zbyt pionowy i dziecko leżało w dziwnej pozycji, był ciężki, zamocowanie go na stelażu z dzieckiem w środku było dla mnie niewykonalne ( na stelażu były adaptery w które wchodził fotelik). fotelik ma słabe wyniki w testach bezpieczeństwa i za te pieniądze można kupić bezpieczniejszy fotelik. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś