Dodaj do ulubionych

Chciałam naprawić wózek Inglesinę-max super....

21.10.05, 08:52
Gdzie można, jeśli wózek jest już po okresie
gwarancji.
Obserwuj wątek
    • jolakl Re: Chciałam naprawić wózek Inglesinę-max super.. 21.10.05, 09:03
      Może spróbuj zasiegnąc języka u autoryzowanego dystrybutora w Poznaniu, namiar
      znajdziesz na stronie: www.inglesina.pl

Ja niedawno załatwiałam u nich nową tapicerkę do Inglesiny Max.
      • maja285 Re: Chciałam naprawić wózek Inglesinę-max super.. 21.10.05, 09:04
        mozna wiedzieć ile kosztowała?
        • jolakl Re: Chciałam naprawić wózek Inglesinę-max super.. 21.10.05, 09:09
          Dostałam ją nieodpłatnie w ramach gwarancji.
          Maja285 czy w twojej Inglesinie skrzypi stelaż, np. przy podjeżdżaniu pod
          krawężniki i dociążaniu rączki?
          • maja285 Re: Chciałam naprawić wózek Inglesinę-max super.. 21.10.05, 09:53
            Nie skrzypi, przynajmmiej tak mi sie wydaje wink co jakis czas pryskam kółka i
            amortyzatory oraz łączenia WD40
    • maja285 Re: Chciałam naprawić wózek Inglesinę-max super.. 21.10.05, 09:54
      aha a ile trwa gwarancja? rok czy dwa?
      • jolakl Re: Chciałam naprawić wózek Inglesinę-max super.. 21.10.05, 10:04
        Chyba rok. Powiem ci szczerze, że nawet nie sprawdzałam, bo sprawe tapicerki
        załatwiałam z pracy i nie miałam pod ręka karty gwarancyjnej. Powiedziałam
        tylko, że wózek kupiłam wiosną br. i nie liczyłam, że w ramach gwarancji
        dostane cała nowa tapicerka (łącznie z całą budką i okryciem na nóżki).
        Potwierdza to tylko fakt, że serwis Inglesiny w Poznaniu naprawdę dba o
        zadowolenie klientów.

A co do skrzypienia i WD40 to uważaj z tym środkiem, podobno o wiele lepszy
        jest spray silikonowy do kupienia w marketach budowlanych. Pozdrawiamsmile
        • pandziksa Re: Chciałam naprawić wózek Inglesinę-max super.. 23.10.05, 16:12
          Gwarancja może i rok ale pamietajcie, ze teraz za sprzet przez dwa lata
          odpowiedzialny jest sprzedawca!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka