jj09 21.10.05, 08:52 Gdzie można, jeśli wózek jest już po okresie gwarancji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolakl Re: Chciałam naprawić wózek Inglesinę-max super.. 21.10.05, 09:03 Może spróbuj zasiegnąc języka u autoryzowanego dystrybutora w Poznaniu, namiar znajdziesz na stronie: www.inglesina.pl Ja niedawno załatwiałam u nich nową tapicerkę do Inglesiny Max. Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: Chciałam naprawić wózek Inglesinę-max super.. 21.10.05, 09:04 mozna wiedzieć ile kosztowała? Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Re: Chciałam naprawić wózek Inglesinę-max super.. 21.10.05, 09:09 Dostałam ją nieodpłatnie w ramach gwarancji. Maja285 czy w twojej Inglesinie skrzypi stelaż, np. przy podjeżdżaniu pod krawężniki i dociążaniu rączki? Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: Chciałam naprawić wózek Inglesinę-max super.. 21.10.05, 09:53 Nie skrzypi, przynajmmiej tak mi sie wydaje co jakis czas pryskam kółka i amortyzatory oraz łączenia WD40 Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: Chciałam naprawić wózek Inglesinę-max super.. 21.10.05, 09:54 aha a ile trwa gwarancja? rok czy dwa? Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Re: Chciałam naprawić wózek Inglesinę-max super.. 21.10.05, 10:04 Chyba rok. Powiem ci szczerze, że nawet nie sprawdzałam, bo sprawe tapicerki załatwiałam z pracy i nie miałam pod ręka karty gwarancyjnej. Powiedziałam tylko, że wózek kupiłam wiosną br. i nie liczyłam, że w ramach gwarancji dostane cała nowa tapicerka (łącznie z całą budką i okryciem na nóżki). Potwierdza to tylko fakt, że serwis Inglesiny w Poznaniu naprawdę dba o zadowolenie klientów. A co do skrzypienia i WD40 to uważaj z tym środkiem, podobno o wiele lepszy jest spray silikonowy do kupienia w marketach budowlanych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: Chciałam naprawić wózek Inglesinę-max super.. 23.10.05, 16:12 Gwarancja może i rok ale pamietajcie, ze teraz za sprzet przez dwa lata odpowiedzialny jest sprzedawca!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś