dorotus76 19.09.06, 23:12 Możecie uprzyjemnić sobie "forumowanie" słuchając niezłej muzyki, np. polskiej 24h, wystarczy ściagnąć sobie najnowszą wersję gadugadu. Nie płacą mi za reklamę :P Ale muza naprawdę miła dla ucha. pozdróffka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewika-uk Re: Miłego forumowania! 19.09.06, 23:35 dziekuje,nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego,fajne to;-) Odpowiedz Link
dorotus76 Re: Miłego forumowania! 19.09.06, 23:57 Noooo, a na dodatek z gadu zawsze dzwonię do Polski za 9 gr za min na stacjonarne, a teraz jest promocja "happy hours" miedzy 18-20 mozna dzwonić za darmo!!! Rodzinka w Polsce jest szczęśliwa, mój mąż trochę mniej...:) pozdróffka Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Miłego forumowania! 20.09.06, 11:45 dzięki za informacje o radiu:) ale radio disco polo mnie rozwaliło;))) Ja jakoś nie umiem rozmawiać przez komputer, czy to skype czy coś innego, jak dzwonię z normalnego telefonu to przynajmniej robię tysiące prac domowych w międzyczasie.... Odpowiedz Link
dorotus76 Re: Miłego forumowania! 20.09.06, 12:16 jagienkaa napisała: ale radio disco polo mnie rozwaliło;))) :DDD Ale nogi same pod stołem podrygują:) ...Hej dziewczynoo, spójrz na misiaaaa On przypomni, przypomiiii, chłopca Ci... :DDD Odpowiedz Link
ewika-uk Re: Miłego forumowania! 21.09.06, 10:24 dobre ,dobre... wczoraj z malzonem zalewalismy z Boysow(czy jak to sie pisze) dobre..;-) ja mam z 02 0,5p za minute(stacjonarny) i moge dzwonic 24/7..czasami korzystam ze skypa,ale to z kuzenem w Londynie rozmawiam,siostra w Pl tez kiedys miala ,ale pies pozarl jej mikrofon,ups i tyle :-) Odpowiedz Link