vanilla-sky 22.10.05, 22:54 wygodny, rozkladany, aby nogi nie wisiały i zeby dobrze sie prowadzial jaki? poradzcie, dzieki: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanilla-sky Re: wozek dla dwulatki??? jaki doradzcie:) 23.10.05, 10:36 prosze doradzcie cos... bo chce kupic tylko nie wiem jaki... Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: wozek dla dwulatki??? jaki doradzcie:) 23.10.05, 19:16 Napisz dokładniej o jaki wózek Ci chodzi: spacerówkę, czy małą lekką parasolkę, czy ma być bardzo lekki, czy lepiej cieższy, ale z większymi kółkami??? Z polecanych tu na forum parasolek wymienić mozna: Maclaren techno lub Quest, peg perego pliko, chicco Ct 1 , Bebe Confort Allegro ( o każdym było tu sporo, wpisz w wyszukiwarkę) To jeszcze zależy jak używasz wózka, czy tylko na spacerki po równych nawierzchniach, czy wozisz nim dziecko i zakupy, czy musisz wnosić do autobusu. Napisz bardziej konkretnie, na pewno wtedy ktoś Ci doradzi Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: wozek dla dwulatki??? jaki doradzcie:) 23.10.05, 20:21 Aga, a BD Walker już ci nie wystarcza? Co tam u Ciebie? My też czegoś szukamy... Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla-sky Re: wozek dla dwulatki??? jaki doradzcie:) 23.10.05, 21:23 Madzia, jak dla mnie jest ok, tylko maz marudzi ze za duzy do samochodu... i wiesz co Liwka podrosła i nogi jej roche zwisaja... ja mysle o inglesina, ale jjeszcze sie rozgladam. A jak tam Twoj Pliko?? buzka Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: wozek dla dwulatki??? jaki doradzcie:) 23.10.05, 21:39 Polecam Quinny Zapp. Bardzo mały po złożeniu. Nózki nie wiszą nawet mojemu 4 latkowi super się prowadzi zarówno w wersji z zablokowanym kołem jak i bez blokady pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: wozek dla dwulatki??? jaki doradzcie:) 24.10.05, 11:13 Mam go serdecznie głęboko . Teraz myśle o czymś takim: www.allegro.pl/show_item.php?item=68246311 albo takim: www.allegro.pl/show_item.php?item=67799571 o lekkie są, a ja najczęściej wszędzie sama, tramwajem albo autobusem a ludzie jak widzą samą matke z wózkiem to "uciekają" A Pliko będę sprzedawaC niedługo bo jest ok, nóżki nie zwisają, długi jest, szeroki, i ogólnie ok, ale jak dla mnie samej - za ciężki. Mamy też BD Buggy - rewelacja ale... nie rozkłada się na płasko oparcie i szukam czegos małego, taniego i lekkiego. chciałam BD Mini ale bardzo szybko rozjeżdżaja się tylne kółka, widziałam go na żywo i nie wyglądał zbyt solidnie, no ale zobaczę jeszcze raz)) Aha, i jeszcze to: www.allegro.pl/show_item.php?item=67695495 Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla-sky Re: wozek dla dwulatki??? jaki doradzcie:) 25.10.05, 23:03 madzia ja juz glupieje od wozkow.... chyba sie zdecyduje na bebe confort allegro albo allegro plus ale cena... zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: wozek dla dwulatki??? jaki doradzcie:) 26.10.05, 09:31 ja mam dla dominiki maclarena volo i questa. Oba rewelacyjne. Ten pierwszy- suuper lekki, suuper zwrotny, super we wszystkim! to moja milosc od dawna, ale nie rozklada sie nijak, ani oparcie, ani podnozek. Quest- troszenkie wiekszy (po zlozeniu, ale tez malenki) troszenkie ciezszy, co da sie minimalnie odczuc pchajac ale za to ma i bude, i rozkladane oparcie, i podnozek, i fajne tapicerki. Dominika nie raz sie w ni wyspala, apotrafi spac i 3 godz. w dzien. Nie bój sie małych kółek, będziesz baaaardzo mile zaskoczona komfortem szczególnie, że jak przeczytałam, masz walkera. Chyba, ze chcesz duzą spacerówkę, to quest odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: wozek dla dwulatki??? do coronelli 29.10.05, 12:42 Czy mogłabyś mi doradzić, jako posiadaczka Volo, czy jest on wygodny dla dziecka tzn siedzisko z siatki czy nie uwiera, czy nie obciera dziecka szczególnie latem, gdy nosi się krótki rękaw i szorty? Zastanawiam się nad jego kupnem, ale bez akcesoriów, gdyż podwajają one cenę. Ale czy taki goły wózek jest wystarczający i wygodny? Synek ma 2,5 roku, wózek nie musi się kłaść do spania, ani mieć pałąka. Potrzebuję czegoś lekkiego i małego. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Teutonia Mistral 29.10.05, 13:59 Ja polecam (jak zawsze i wszędzie) Teutonie Mistral - jest duza, ale świetnie się prowadzi. A mój synek, kiedy jechał nią po raz ostatni (chwile po 2 urodzinach) mógł spać prawie całkiem wyprostowany po rozłozeniu siedzernia i przedłuzeniu go podnóżkiem. polecam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
corokia Re: wozek dla dwulatki??? jaki doradzcie:) 29.10.05, 18:37 ja sprzedałam jak córka skończył dwa latka a ty kupujesz?? ))) chce ci się ja wozić w wozku??tak bardzo marudzi? Odpowiedz Link Zgłoś
coronella do klubiale1 - volo 29.10.05, 19:41 hej! Jesli nie zalezy Ci na budce, i dzieciaczek nie usypia w wozku, to KUP !!!! Wózek rewelacja!!! Nie uwiera, siedzisko jest duuze, głębokie, widze po córce, że siedzi sie jej baardzo wygodnie. Przez tą siatkę przewiewne i latem nie pociła się. Zimą pewnie nie będzie chronic od wiatru, ale dziecko nie zmarznie bardziej nic chodząc bez wózka a zawsze mozna jakis spiworek wlozyc. Dla mnie to wózek nr 1 !!! a miałam juz ich, oj miałam Prowadzi sie bomba!!! Leciutko, zwrotnie, ten pasek na ramie tez sie bardzo często przydaje. Szczuplutki po złożeniu, leciutki, idealny wlasnie dla naszych 2 latków. Ja mam 2 maclareny, questa i volo, oba super, ale wolę jednak volo Polecam z czystym sumieniem. a budka- mnie wcale nie przeszkadza jej brak. Nierozkładane oparcie troszkę, bo dominika czasem usypia. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella do corokia 29.10.05, 19:44 moja córka ma 2,8 i ma 2 wózki, lekkie volo i wygodniejszy speedy sx. I jak najbardziej chce nam się jeszcze ja w wózku wozic. Bez wózka nigdzie bym sie z nią nie ruszyła, a raczej bysmy, bo wózki zabieramy na spacery z mężem. Z tym, że nasze spacery to czasem i 15 km, tyle by te małe nóżki nie przeszły! Odpowiedz Link Zgłoś