bea-ta 02.11.05, 11:46 Sa dwa rodzaje z tego co zauważyłam, który zestaw jest lepszy, czy bardziej rozbudowany? Idą święka))))trzeba zrobic rozeznanieBeata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexsc Re: Pociąg z Fischer Price 02.11.05, 12:10 Hej ja wybrałam dla mojego synka pociąg ten który ma więcej elementów. Nie ten sam-jeżdzący, nie podoba mi sie ten jeżdzacy jakoś specjalnie. Ten pierwszy model uważam za ładniejszy. Moje dziecko woli samo przesuwać samochodziki i kolejki więc uważam że zbedna jest funkcja że pociąg sam jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamsia1981 Re: Pociąg z Fischer Price 02.11.05, 14:35 Zależy od wieku. Czy dziecko będzie potrafiło wprawić w ruch ten jeżdzący czy też samo sobie poruszy wagoniki. Osobiście wolę ten niejeżdzący, ale to dziecku ma się spodobać, prawda?? Cena tego niejeżdzącego jest straszna, może dlatego że to nowość. W sklepie widziałam go za 195 zl!!! no szok!!!! na Allegro jest tańszy i to sporo, ale jak się czasem chce coś kupić po kryjomu przed mężulkiem to ta opcja odpada!! pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamsia1981 Re: Pociąg z Fischer Price 02.11.05, 14:36 pomyliłam się, cena dotyczy tego jeżdzącego bo to nowość ten niejeżdzący jest od dawna Odpowiedz Link Zgłoś