finka79 04.11.05, 14:16 Czy ktoś ma jakies doswiadczenia z tym wozkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodka1212 Re: Mutsy Freerider 04.11.05, 15:31 Ja nie mam Freeridera ale moja szwagierka ma i mialam okazje przypatrzec sie mu i poprowadzic. Jak dla mnie to porazka, zreszta szwagierka tez to przyznala. Te male koleczka robia co chca, szczegolnie na nierownej powierzchni a i na podlodze w centrum handlowym zle sie prowadzi. Poza tym sa problemy z podjezdzaniem pod kraweznik ("dzieki" tym malym obrotowym koleczkom). Wozek wyglada fajnie - tu sie zgodze ale jest niefunkcjonalny i dlatego my zdecydowalismy sie na Urban Rider. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Mutsy Freerider 04.11.05, 16:56 Tak mi sie niestety wydawalo, ze takie kolko nie moze byc wygodne. Ale moze ktos jest kto ma wieksze doswiadczenie z tym modelem? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka1212 Re: Mutsy Freerider 04.11.05, 17:54 A i jeszcze jedno. Te male kolka szybciej sie kreca przy jezdzie niz duze i sa z plastiku (a duze gumowe) przez co szybciej sie zuzywaja. Odpowiedz Link Zgłoś