betsy33 30.07.07, 16:43 Wszędzie piszą, że szczególnie podczas upałów trzeba pamiętać o piciu wody, powinno się wypijać ponad 2 litry dziennie. A co jeśli się nie chce? Znacie jakieś sposoby na to? Co zrobić, by wiecej pić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexxa6 Re: Wakacje z butelką 02.08.07, 14:00 chyba nie ma innego wyjścia jak pić na siłę,mimo braku pragnienia;-) vanilla-cafe.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
betsy33 Re: Wakacje z butelką 02.08.07, 16:39 Dzieki za rade :) Chyba nie do końca o to mi chodziło... Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Wakacje z butelką 06.08.07, 13:30 Olać to i pić tyle, ile się potrzebuje. Ja miałam ten problem, gdy karmiłam piersią - czytałam wszędzie, że koniecznie muszę dużo pić, a wcale nie miałam większego pragnienia. Katowałam się, piłam na siłę, odliczając szklanki do wymaganych minimum 2 litrów, aż w końcu znajoma powiedziała mi, żebym dała sobie spokój, bo stres dla matki karmiącej jest bardziej szkodliwy niż niedobór wody. Odpowiedz Link Zgłoś