atlantis75 Re: Pampersy czy Happy? które lepsze ? 12.11.05, 19:33 U nas najpierw były pampki, ale... z reguły w megapakach oszczędzają na wyściółce z tyłu i kupa lądowała synkowi na plecach. Przerzuciliśmy się na Bella Happy i jestem zadowolona. Nie tylko dobre jakościowo, ale także o wiele tańsze od Papmersów czy Huggiesów. Odpowiedz Link Zgłoś
agakapalka Re: Pampersy czy Happy? które lepsze ? 12.11.05, 19:37 Zdecydowanie Pampers. Używalismy ich zaraz po narodzinach Zuzi i naprawdę sie sprawdziły. Huggis też mielismy, ale okazały się do niczego. Teraz uzywamy firmowych pieluszek Rossman i muszę powiedzieć, że są nawet lepsze od pampers. Choć szczreze mówiac, opinie na temat pieluch jednorazowych są podzielone i chyba sama będziesz się musiała przekonać, które Tobie i Maluszkowi odpowiadają. Radzę nie kupować wielkich paczek. My kupilismy 72 szt huggies i okazały sie niedobre, więc teraz część z nich leży w szafie. Pozdrawiam. Aga i Zuzia (12 tyg) Odpowiedz Link Zgłoś
aga2309 Re: Pampersy czy Happy? które lepsze ? 12.11.05, 21:01 zdecydowanie pampers... my mielismy na początku happy ale nasz synek ciągle miał mokre plecki albo brzuszek a przy tym kaftanik i spiochy... nasz syn ma takie "cisnienie" że przesikiwał te pieluchy, dlatego zmienilismy na pampers - drożej płacimy ale przynajmniej nie musze co chwila prać jego ubranek i martwic sie w nocy że wszystko mokre... teraz mamy zamiar wypróbować huggisy bo tańsze, ale zobaczymy... a przede wszystkim to pampersy są cieńsze i dzidzia może swobodniej wierzgać nóżkami Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: Pampersy czy Happy? które lepsze ? 12.11.05, 21:09 tylko huggies,pampersy powodowały meeega uczulenie a Happy przeciekały Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: pampers!!! 12.11.05, 21:40 tylko pampersy wygrywają w moim przypadku , a próbowałam różnych pieluch forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html? f=585&w=31870931&a=31875784&rep=1&t=1131827878291 Odpowiedz Link Zgłoś
rozelda Re: Happy 12.11.05, 22:12 U nas sprawdziły się od początku,czyli narodzin i do końca,czyli 21 m-ca - Happy.Noworodek robi dużo kupek i jednak za każym razem trzeba go przewinąć- Happy są tańsze od Pampers.Gdy maluszek podrośnie i uczy się siusiać na nocnik - Happy ma przylepce,które można wielokrotnie odpinać i co ważne rozmiar jest odpowiedni do wieku,gdzie Pampersy,wypadają mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mgalkiewicz1 Re: Pampersy czy Happy? które lepsze ? 13.11.05, 11:13 Podobno bardzo dobre są pieluchy sygnowane przez Tesco. Koleżanka je używa, jest zachwycona, bo są niedrogie i całkiem dobre Ale nasze mamy by się uśmiały widząc ten wątek One przecież nie miały wyboru i używały tetrowych pieluch ) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_grabosia Re: Pampersy czy Happy? które lepsze ? 13.11.05, 12:25 wiesz, to się okazuje "w praniu". Dla każdego dziecka inne. Maluchy mogą mieć uczulenie, troszkę inną budowę (wtedy np odciskają się gumki). Jak Zuzia była noworodkiem sprawdzały nam się tylko Huggiesy, potem pampersy a na noc takie pampersy całkowicie bawełniane (teraz ich nie ma niestety), potem pieluchomajtki chyba Belli, ale nie jestem pewna. Moje koleżanki baaaardzo teraz sobie chwalą pieluchy z Lidla (te bez ceratki), a ja kupiłam Happy dla noworodka bo miały wycięcie na pępek i wydawały mi się milsze w dotyku. Ale czas pokaże, jakie mój synek zaakceptuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Pampersy czy Happy? które lepsze ? 13.11.05, 12:32 Dla noworodka tylko papmpersy - super chłoną kupę. Przy większych (od 2 wzwyż) już nie ma sensu przeplacać, dużo tańsze (a superchłonne, przewiewne, wygodne, miękkie, ze ściągaczem na plecach - są Dada z biedronki). Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Pampersy czy Happy? które lepsze ? 13.11.05, 14:25 Dla noworodka najlepsze są panpersy te pierwsze, następne i pampersy i happy są beznadziejne. Nawet nie do dupy . Polecam Dada biedronkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
monika9710 Re: Pampersy czy Happy? które lepsze ? 13.11.05, 18:25 na początku używałam pampersów new born-super wchłaniały kupkę. jako drugie kupiłam pampersy 2 i te uczuliły dupkę córci, obecnie używam huggisy 3. Odpowiedz Link Zgłoś
misia97 ZDECYDOWANIE HAPPY! 13.11.05, 18:28 twoje dziecko będzie happy gorąco polecam,wiem z autopsji Odpowiedz Link Zgłoś
kssia Re: Pampersy czy Happy? które lepsze ? 13.11.05, 21:38 Róznie z tym bywa. Dzieci bywają uczulone na konkretne pieluszki. Moja córka nie mogła nosić Haggisów. Nam najbardziej słuzyły Pampersy. Słuzyły jej przez rok , potem zaczełam stosowac tańsze najpier Happy a potem nawet pieluszki z Realu (jak uczyła posługiwac sie nocnikiem). Dla noworodka polecam Pampersy. Drugiej dzidzi też panuje kupiC Pampersy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś