Dodaj do ulubionych

Do właścicielek PP P3

17.11.05, 08:27
Dziewczyny, czy w zimie używałyście może w tym wózku dodatkowego śpiworka?
Bo ja miałam w planach zakup takowego, jednak wczoraj, po pierwszej podróży
w kombinezonie doszłam do wniosku, że na śpiworek nie ma tam juz miejsca.
Dodam, że synek ma dopiero 6,5 miesiąca.
Czy wasze dzieciaczki nie marzły w tym wózku? Wystarczy kombinezon? Nie wieje
mu tymi otworami w tapicerce pod spodem?
Obserwuj wątek
    • coronella Re: Do właścicielek PP P3 17.11.05, 10:27
      nie odwazylabym sie wozic dziecka zimą bez spiworka. Tym bardziej, ze te osłonki na nozki niczego nie osłaniaja.
      W tym wózku jezdziła moja 2 latka w spiworku. Na ta zime, dla mojego teraz 4 miesiecznego synka, mam puchowy spiwor.
    • nowaska Re: Do właścicielek PP P3 17.11.05, 11:20
      ja też nie odważyłabym się wozić dziecka zimą bez śpiworka, a już napewno tak
      małego dziecka jak Twoje.
      moja prawie 2-latka w kombinezonie albo grubej kurtce spokojnie mieści się w
      śpiworze, czasami tylko w cieplejsze dni zdejmuję jej tą osłonę na nóżki, przy
      ruchliwym dziecku zapakowanie w śpiwór już jest nie lada wysiłkiem, dlatego jak
      nie ma potrzeby nie zakładam tej osłonki na nóżki, ale jak zrobi się naprawdę
      zimno napewno założę i jedno i drugie.
      pozdrawiam
      asia
    • bea_30 Re: Do właścicielek PP P3 18.11.05, 00:21
      używam Pliko P3 Pramette (w wersji z minigondolką). Rzeczywiscie nie jest tam
      za dużo miejsca, szczególnie jak się chce umieścić standardowy śpiworek do
      spacerówki. Moja córcia ma 3,5 miesiąca. Używamy śpiworka do fotelika
      samochodowego, bo jest znacznie mniejszy. Wprawdzie śpwiorek jest "łatwiejszy w
      obsłudze" ale można włożyć na spód rożek, czy kawałek polaru, a otulić
      kocykiem, który da ciepełko + pokrowiec na nóżki, który ochroni przed wiatrem
      Maleństwo powinno być przykryte,grubo lub cienko (zal. od pogody),szczególnie
      jak śpi. Ja tak woziłam mojego starszego synka. Było mu cieplutko i myślę że
      również wygodnie. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka