przeciwcialo 23.11.05, 09:05 Ja znalazłam jeden z fajną oferta. WWW.leomark.pl nie umiem wklejac adresów. Chyba tam zamówie przezenty. A może znacie inne adresy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea-ta Re: Internetowe sklepy z zabawkami 23.11.05, 09:50 Porównaj ceny zabawek z innymi sklepami- maja drogo!Ten sam garaż który zamówiłam dla syna kosztuje to 119 zł, a gdzie indziej 79zł. Inne adresy boboland.pl/ www.alezabawki.com.pl/ sklep.justfun.pl/ www.benbaby.pl/ www.koniknabiegunach.pl/ zabawki-sklep.infox.net.pl/ www.dzieciecakraina.com.pl/cgibin/shop www.wszystko.dla.dziecka.pl/ www.e-lusia.pl/ www.jazzybaby.pl/ www.sklepdladziecka.pl/ www.mswinvista.info/ www.manhattantoy.pl/ www.tolo.com.pl/ Najpopularniejsze: www.swiatdziecka.pl/ www.fajnezabawki.pl/ www.tanimarket.pl/ www.bobomarket.pl/ www.calineczka.pl/sklep/ Powodzenia w zakupach, pozdr., Beata Odpowiedz Link Zgłoś
topbi70 Re: Internetowe sklepy z zabawkami 26.11.05, 20:21 Tu jest jeszcze duży wybór (w kategorii zabawki oczywiście) [Zabawki] Odpowiedz Link Zgłoś