marlen_a 23.11.05, 23:49 Chce kupic mojej 15 miesiecznej córci sanki. doradzcie jakie pls. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0ania Re: jakie sanki 24.11.05, 00:13 Najlepsze całe drewniane(nie są wtedy takie ciężkie),oczywiście z opieradłem,muszą być stabilne wiec i szersze. Sw.Mikołaj kupił młodemu takie sanki w TESCO za 70 zł. Nie są tanie ale warte tych pieniędzy. Powodzonka w zimowych wyprawach. Ja testuję saneczki pierwszy raz, ale jeszcze śniegu nie za dużo buuuuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: jakie sanki 24.11.05, 10:37 no wlaśnie też zamierzam kupić takie z oparciem! Marta ma 13,5 miesiąca pozdr i życze miłych saneczkowych szaleństw! Odpowiedz Link Zgłoś
girka9 Re: jakie sanki 24.11.05, 10:56 Moja córcia ma 16 miesięcy i właśnie kupiłam jej pierwsze saneczki kilka dni temu.Na zdjęciach są widoczne i właśnie z takich jestem bardzo zadowolona. Zapłaciłam za nie 49,99 w Biedronce. Odpowiedz Link Zgłoś
grucha28 Re: jakie sanki 24.11.05, 11:05 Ja kupiłam sanki w Biedronce tyle że dokładnie rok temu.Całą zeszłą zimę woziłam córeczkę (oczywiście jak był śnieg)i jestem z nich bardzo zadowolona.Cena przystepna i sprawują się jak należy.w tym roku w ofercie Biedronki są dokładnie te same sanki za 49.99. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnauk Re: jakie sanki 24.11.05, 11:25 w ubiegłym roku tez kupiliśmy sanki w biedronce - drewniane , jednak w tym roku mąż zadecydował że kupi sanki z metalowymi płozami, twierdzi że stabilniejsze i się nie przechylają na boki, no nie wiem , drewniane były super! ) Odpowiedz Link Zgłoś
reniadt Re: jakie sanki 24.11.05, 12:24 Kupilam synkowi w ubieglym roku sanki metalowe z metalowym oparciem - jednym slowem porazka. Pasek za krotki i ciagniecie sanek moze odbywac sie przez osobe o wzroscie chyba 140 cm, bo wyzsza automatycznie podnosi dziecko do gory. Oparcie to tylko wygieta rurka przez co wbija sie w plecy dziecka. W tym roku chce kupic drewniane z metalowymi obiciami plozow - cena okolo 70 zl w marketach, Biedronkowych niestety nie widzialam. Widzialam drewniane sanki na polskiej stronie ktora juz nie istnieje z demontowanym oparciem i w 3 wielkosciach www.ndj.unet.pl/4.htm szkoda tylko ze nie mozna sie dowiedziec czy ta firma istnieje i jak mozna kupic takie sanki. W kazdym razie polecam drewniane, metalowe moze dla starszych dzieci an "gorke". Odpowiedz Link Zgłoś
ka-ka reniadt jakie sanki 24.11.05, 13:25 witam Reniadt wczoraj widziałam te sanki w Go Sport ale były dość drogie całe to ok.180 zł dokładnie niepamiętam wszystkie czści kupuje się osobno tzn.:sanki,oparcie,linkę Moja corcia naciągnęła dziadków na Tescowe za 70 zł i są bardzo podobne pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
reniadt Re: reniadt jakie sanki 24.11.05, 13:38 Juz znalazlam strone s podobnymi sankami sanki kosztuja tu razem z oparciem ktore kupuje sie osobno i linka - 105,53 zl czyli jakby nie bylo 40 zl wiecej niz te za 70 zl, ale mozna odkrecic oparcie, hmm www.sanki.com.pl/index.php?site=wyswietlanie&id_inne=4&what=kategoria&PHPSESSID=531b7d466d6af8d68ed178cacde ddbdb - musze sie nad tym zastanowic. A jakie ciekawe sa sanki z popychaczem - super Odpowiedz Link Zgłoś