lena99 24.11.05, 14:18 Witam, Mam pytanie, jaka jest jakość ciuszków tej firmy? A także jak wypadają rozmiarowo, czy są trochę mniejsze niż podany rozmiar? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Lena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamajka6 Re: MARKS&SPENCER - jaka jakość? 24.11.05, 14:23 Są sporo większe niż nasze krajowe ubranka,a jakość bawełny rewelacyjna.Moja 20 miesięczna córeczka nosi w tej chwili jeszcze body na 9-12 miesięcy,a pajace w rozmiarze 12-18 miesięcy są jeszcze na nią przydługie (muszę podwijać rękawki).Ma ok.84 cm wzrostu Odpowiedz Link Zgłoś
lena99 Re: MARKS&SPENCER - jaka jakość? 24.11.05, 16:22 Dzięki. A jak wygląda sprawa z większymi rzeczami, tak na 5-6 lat. Pytam, bo widziałam fajne na allegro, ale wg podanych wymiarów wygladają na mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajka6 Re: MARKS&SPENCER - jaka jakość? 24.11.05, 17:45 Moja starsza córcia zawsze była z tych wysokich dzieci i rozmiarówka pasowała na nią wg podanego na metce wieku,a nawet dłużej.Ale radzę porównać podane przez sprzedawcę wymiary do ciuszków twojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: MARKS&SPENCER - jaka jakość? 24.11.05, 21:15 Jakość ubrań jest bardzo dobra. Angielska rozmiarówka jest większa niż nasza , ponieważ średnia wzrostu dzieci w WB jest większa niż naszych pociech. Mam wiele ubrań m&s dla dziecka i polecam ich zakup. Moj syn ma 6,5lat (średniak jeśli chodzi o wzrost lecz powyżej przeciętnej wagowo)zawsze kupowałam mu spodnie o jeden rozmiar większe a "góry" i bielizne odpowiednie dla wieku- a i tak z zapasem. Odpowiedz Link Zgłoś