mirra52 28.11.05, 13:01 Czy ktoś z Was korzystał z tej usługi, czy jest sprwdzona ta firma? www.kalendarze.netby.pl/roczne.html Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.freszel Re: Kalendarze ze zdjęciami 28.11.05, 14:06 W naszym przedszkolu była taka akcja i kalendarz ze zdjeciem dziecka można było miec za 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
onika27 Re: Kalendarze ze zdjęciami 28.11.05, 14:12 ja w tej chwili zamówiłam cos podobnego na allegro ale 4 kalendarze kosztuja mnie 42 zł z przesyłką Na razie czekam na przesyłkę Wydaje mi sie że te są ciut za drogie Odpowiedz Link Zgłoś
lenaz77 Re: Kalendarze ze zdjęciami 28.11.05, 15:43 W zeszłym tygoniu zamówiłam 4 kalendarze 13 stronicowe (za 325 zł), ale jeszcze do mnie nie doszły, więc o jakości nie mogę nic napisać. Natomiast jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby za 4 kalendarze 13 stronnicowe można było zapłacić 42 zł. Wtedy jedna strona wychodzi tyle co wywołanie zdjęcia, a przecież format jest znacznie większy. Wydaje mi się, że w takim przypadku to jest wybór między jakością i ceną lub liczbą stron kalendarza. W każdym razie, jak dostanę przesyłkę to się jeszcze odezwę i napiszę, jaka jest jakość tych kalendarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dosia23 Re: Kalendarze ze zdjęciami 28.11.05, 15:49 lenaz77 a gdzie zamawiałs??? Odpowiedz Link Zgłoś
lenaz77 Re: Kalendarze ze zdjęciami 29.11.05, 10:06 Strona na której zamawiałam to www.kalendarze.netby.pl Kalendarze jeszcze do mnie nie doszły, więc nie chcę tak w ciemno polecać, ale wrażenie zrobili na mnie bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
mikanm Re: Kalendarze ze zdjęciami 29.11.05, 14:36 Lena czy mogłabyś napisać do mnie na priv gdy dojdą już te kalendarze do ciebie? sama chcę je zamówić i chciałabym wiedzieć jakiej są jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Lenaz77 29.11.05, 15:34 cześć, a u kogo zamawiałaś kalendarze 13 stronnicowe? Odpowiedz Link Zgłoś
onika27 Re: Kalendarze ze zdjęciami 29.11.05, 11:19 No nie za kalendarz 13 sto stronnicowy ale 4 stronnicowy te z linku tez nie sa 13 sto tylko jedno stronnicowe takie na allegro mozna mies za mniejsze pieniadze.Jak dostane tez dam znac czy warto Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lenaz77 Re: Kalendarze ze zdjęciami 01.12.05, 11:58 Wczoraj dostałam kalendarze! I tak, jak obiecywałam, już mogę podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Właściwie to nie mam co tu dużo pisać. Kalendarze zrobione są w pełni profesjonalnie - to takie normalne kalendarze, jak ze sklepu, tylko że ze zdjęć wygląda moje Słoneczko! Wydaje mi się, że papier jest trochę grubszy, niż w zwykłych kalendarzach i nie błyszczący, tylko półmatowy. Poza tym, to sa kalendarze w wielkośći A3, czyli podwójnej kartki A4, a zdaje się, że większość kalendarzy z Allegro jest w formacie A4. Odpowiedz Link Zgłoś