Dodaj do ulubionych

Kalendarze ze zdjęciami

28.11.05, 13:01
Czy ktoś z Was korzystał z tej usługi, czy jest sprwdzona ta firma?
www.kalendarze.netby.pl/roczne.html
Pozdrawiam
Agata
Obserwuj wątek
    • ania.freszel Re: Kalendarze ze zdjęciami 28.11.05, 14:06
      W naszym przedszkolu była taka akcja i kalendarz ze zdjeciem dziecka można było
      miec za 20 zł
    • onika27 Re: Kalendarze ze zdjęciami 28.11.05, 14:12
      ja w tej chwili zamówiłam cos podobnego na allegro ale 4 kalendarze kosztuja
      mnie 42 zł z przesyłką Na razie czekam na przesyłkę Wydaje mi sie że te są ciut
      za drogiesmile
      • lenaz77 Re: Kalendarze ze zdjęciami 28.11.05, 15:43
        W zeszłym tygoniu zamówiłam 4 kalendarze 13 stronicowe (za 325 zł), ale jeszcze
        do mnie nie doszły, więc o jakości nie mogę nic napisać. Natomiast jakoś nie
        chce mi się wierzyć, żeby za 4 kalendarze 13 stronnicowe można było zapłacić 42
        zł. Wtedy jedna strona wychodzi tyle co wywołanie zdjęcia, a przecież format
        jest znacznie większy. Wydaje mi się, że w takim przypadku to jest wybór między
        jakością i ceną lub liczbą stron kalendarza.
        W każdym razie, jak dostanę przesyłkę to się jeszcze odezwę i napiszę, jaka
        jest jakość tych kalendarzy.
        • dosia23 Re: Kalendarze ze zdjęciami 28.11.05, 15:49
          lenaz77 a gdzie zamawiałs???
          • lenaz77 Re: Kalendarze ze zdjęciami 29.11.05, 10:06
            Strona na której zamawiałam to www.kalendarze.netby.pl
            Kalendarze jeszcze do mnie nie doszły, więc nie chcę tak w ciemno polecać, ale
            wrażenie zrobili na mnie bardzo dobre.
            • mikanm Re: Kalendarze ze zdjęciami 29.11.05, 14:36
              Lena czy mogłabyś napisać do mnie na priv gdy dojdą już te kalendarze do ciebie?
              sama chcę je zamówić i chciałabym wiedzieć jakiej są jakości.
        • alexsc Lenaz77 29.11.05, 15:34
          cześć, a u kogo zamawiałaś kalendarze 13 stronnicowe?
    • onika27 Re: Kalendarze ze zdjęciami 29.11.05, 11:19
      No nie za kalendarz 13 sto stronnicowy ale 4 stronnicowy te z linku tez nie sa
      13 sto tylko jedno stronnicowe takie na allegro mozna mies za mniejsze
      pieniadze.Jak dostane tez dam znac czy warto Pozdrawiam
      • lenaz77 Re: Kalendarze ze zdjęciami 01.12.05, 11:58
        Wczoraj dostałam kalendarze! I tak, jak obiecywałam, już mogę podzielić się
        swoimi spostrzeżeniami. Właściwie to nie mam co tu dużo pisać. Kalendarze
        zrobione są w pełni profesjonalnie - to takie normalne kalendarze, jak ze
        sklepu, tylko że ze zdjęć wygląda moje Słoneczko!
        Wydaje mi się, że papier jest trochę grubszy, niż w zwykłych kalendarzach i nie
        błyszczący, tylko półmatowy. Poza tym, to sa kalendarze w wielkośći A3, czyli
        podwójnej kartki A4, a zdaje się, że większość kalendarzy z Allegro jest w
        formacie A4.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka