30.11.05, 23:01
Dziewczyny czy macie może taka zabawkę?
Jest to miś uczący malucha literek i innych podobnychsmile
Czy jesteście zadowolone?
Obserwuj wątek
    • misiaczkowamama Re: Tomisio 01.12.05, 11:21
      Witam,
      Kupiłam córeczce na allegro. Jak dla mnie extra. Za kilka dni dostanie go na
      imieniny. Miś Tomisio ma mnóstwo funkcji, oprócz wymawiania literek i cyferek
      mozna zgadywac o jakiej literce misio myśli, jak nie zgadnie się to miś
      podpowiada, poza tym rusza pyszczkiem przy mówieniu. Wydaje się, że jest bardzo
      dobrej jakości. Najlepsze jest to, ze gdy nie wciska się przycisków przez 2
      minuty miś pyta: Jesteś tam? po kolejnych 2 minutach: Jesteś tam jeszcze? mówi :
      Do zobaczenia i wyłącza się. Ma jeszcze kilka innych funkcji, ale do końca go
      nie przetestowałam. Według mnie ta zabawka ma tyle funkcji co kilka
      ineraktywnych zabawek razem wziętych i kosztuje już od 55 zł na allegro.
      Pozdrawiam,
      misiaczkowamama
      • iwek33 Re: Tomisio 01.12.05, 14:15
        Ja też bardzo polecam!!! Mój 2,5 latek uwielbia gadać z Tomisiem, naprawdę
        udana zabawka.
      • lhotse71 Re: Tomisio 01.12.05, 15:26
        no to właśnie kupiłam na allegro tak zachwalanego Tomisia smile Mam nadzieję, że
        jest idealnym prezentem pod choinkę dla trzyletniej dziewczynki - dzięki
        dziewczyny za opinie dot. Tomisia !!!
        • aaniagdynia Re: Tomisio 01.12.05, 22:23

Miś jest super, nasz , a razej córki ma już 5 lat i przezył wiele, a nadal super działa. Bawiła się córka, dostała jak miała 3 latka, potem i do teraz właściwie synek, obecnie czteroletni i najmniejszy Kacperek też go uwielbia, mis ma słodki głosi, jak mały chłopiec i rusza buzka, a poza tym jest niezniszczalny
          Ania
    • kruszynkaa Re: Tomisio 02.12.05, 15:35
      Chyba mnie dziewczyny zachęciłyściesmile
      Ale chętnie poproszę o jeszcze Wasze opiniesmile
      • carminamama Re: Tomisio 02.12.05, 19:25
        A ja własnie kupiłam Tomisia na allegrosmile (cena 52,50zł) i dzis do nas
        przyszedł. Jest rzeczywiście fajny i bardzo porzadnie zrobiony. Mowi dośc
        wyraźnie, duzo wyrażniej niz wiekszosc zabawek i komputerkow tego typu
        (zwłaszcza w tej ceniewink. Jest sympatyczny z wygladu, rzeczywiscie rusza buzia
        jak mowi i jest miekki wiec swietny do przytulania. Ma dzieciecy chłopiecy głos
        i bradzo łatwo wciskane guziczki. Moja corka jeszcze go nie przetestowala bo
        jest na Gwiazdke ale jestem pewna że sobie poradzi i sadze ze bedzie
        zachwyconasmile)).
        • carminamama Re: Tomisio 05.12.05, 03:21
          No i nasz tomisio juz jest w uzytkusmile))) nie wytrzymaliśmy i mała miała dostać
          zamias na Gwiazdke to na Mikołajki ale tez nie wytrzymalismywinki dostała go
          tego samego dnia kiedy do nas przyszedł. Jest SUPER! Aurelia pierwszego
          wieczora poszła spac z tomisiem a nastepnego dnia obudzilo mnie jego gadanie.
          Tomisio jest od 3 dni non stop na topiesmile Razem z pudełkiemwink do ktorego
          Aurelia razem z Tomisiem i lalka sie pakuje i ktore juz musielismy sklejacwink a
          o wyrzuceniu pudła nie ma mowy. Mala opanowala e ciagu jednego dnia co i jak
          Tomis robi i nauczyła sie zgadywac i mowic gdzie jest "trzy". Tomis juz był
          gryziony w pyszczek, kładła sie na nim, i wsadzała mu rece do gadajacej buzi -
          wszystko dzielnie zniosł. I co fajne to to ze przez to ze jest mieciutki to
          robi na zmiane za zabawke edukacyjna i misia do spania i przytulania.

Tomisia wiec z czystym sumieniem polecamsmile))

PS> zeby nie było ze reklama - Tomisiami nie handlujewink
          • ingrid123 Tomisio - ja się tez skusze:) 05.12.05, 08:55
            bo mój synek uwilbia misie..a grające w szczególności!
    • misiaczkowamama Re: Tomisio 05.12.05, 13:16
      Ostatnio Tomisio był na allegro za 49,99.
      Pozdrawiam,
      misiaczkowamama
    • iwek33 Re: Tomisio 05.12.05, 22:20
      A dziś juz można go kupić za 49,49 ( a ja kupowałam jakiś czas temu za 67 zł!)
      www.allegro.pl/show_item.php?item=74944159
    • belciam Czy Tomisie są do kupienia w Carrefourze? 12.12.05, 21:45
      Jak w temacie. Może ktoś widział Tomisie w Carrefourze, na spożywczym?

Belcia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka