anula37 09.12.05, 13:00 Hej chcę kupic mojej małej elektryczną szczoteczkę do zębów, dziewczyny pomóżcie jaką wybrać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lgosia1 Re: JAK SZCZOTECZKA ELEKTRYCZNA DLA 1,5r MALUCHA? 09.12.05, 13:21 my używamy dla całej rodzinki takiej zwykłej dla dorosłych - każdy ma tylko swoją oddzielną końcówkę Odpowiedz Link Zgłoś
mamatomka1 Re: JAK SZCZOTECZKA ELEKTRYCZNA DLA 1,5r MALUCHA? 09.12.05, 14:04 Chyba najlepsza będzie oral b brauna - najłatwiej dokupić do niej końcówki bo jest najpopularniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
tygisek Re: JAK SZCZOTECZKA ELEKTRYCZNA DLA 1,5r MALUCHA? 09.12.05, 14:38 widzialam koncowki oral b braun, specjalne dla dzieci, ale nie jest tam napisane od jakiego wieku mozna uzywac...od kolezanki stomatologa wiem, ze szkliwo na mlecznych zabkach jest b. delikatne i nawet mycie zwykla szczoteczka moze je uszkodzic a od tego o krok od pruchnicy, dlatego ja wstrzymalam sie z kupnem, nasza rodzinna szczotka dosc mocno dziala nawet na zwolnionych obrotach... kupilam za to swietna szczoteczke specjalna dla malych dzieci i osob ktore z jakis przyczyn nie moga same dbac o czystosc zebow, wlosy "otaczaja" zeby jednoczesnie z przodu i z tylu, mycie jest dokladne i znacznie ulatwione, szczotke kupilam na allegro, zdaje sie za 10 zl, naprawde fajna sprawa, pozdrawiam, tygisek Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: pytanie do Tygisek 09.12.05, 17:10 Hej, czy to o taką szczoteczkę chodzi? www.allegro.pl/show_item.php?item=76396875 A jeśli nie, to proszę podaj jakiś link, gdzie można zobaczyć szczoteczkę, o której piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: pytanie do Tygisek 09.12.05, 17:42 szczoteczka elektryczna nie dosc, ze uszkadza szkliwo (tego nie jestem pewna) ale takze moze odslaniac szyjki. Dzieci powinny stosowac taka szczoteczke najszybcjie dopiero po skonczeniu 3 lat. Wczesniej tylko okazjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygisek odp. iwek33 :) 09.12.05, 17:59 tak, mniej wiecej o taka, ja kupilam bez funkcji mycie jezyka na odwrocie, ale konstrukcja i zasadza dzialania w zasadzie taka sama, sprobuje poszukac, moze znajde jaka ja mam, znalazlam: chodzi o taka: www.allegro.pl/show_item.php?item=74638365 pozdrawiam, tygisek Odpowiedz Link Zgłoś
anula37 Re: PODZIĘKOWANIA 09.12.05, 23:08 Dziewczyny jesteście super dzięki za radę kupie tą co polecacie na Allegro. A może któraś wie czy kupię ją gdzieś w Szczecinie bi bede tam w niedziele?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś