sszalwia 22.12.05, 13:17 Czy ogólnie polecany laktator firmy Avent jest naprawdę taki wspaniały czy poprostu przereklamowany??? Warto kupować lakrator jeszcze w ciąży czy może być nieprzydatnym, zbędnym zakupem? Jakie macie doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotamoron Re: laktator 22.12.05, 13:34 Laktator Aventa jest naprawdę dobry, ale jak dla mnie dobry jest też z Canpol Babies - dużo tańszy. Ja kupiłam dopiero jak maluch miał ponad miesiąc bo chciałam go karmić odciąganym mlekiem - żeby można było gdzieś wyjść bez niego. Chyba nie warto kupować laktatora jeszcze w ciąży - zawsze może się okazać, że nie masz pokarmu itp i się nie przyda. Możesz upatrzyć sobie konkretny model i w razie czego można pójść i kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
sszalwia Re: laktator 22.12.05, 13:36 Znalazłam wątek na temat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=570&w=33387371&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 Re: laktator 22.12.05, 14:09 ja wlasnie kilka dni temu kupilam aventu.Wyprobowany na sucho-najpierw myslalam ze popsuty;P,ale wlasnie nie umialam przylozyc tak by sie dobrze zassal.No i "przy takim probowaniu" zartowalam cos z mezem i nie zauwazylam gdy sie zassalale odraz poczulam i odrazu polecialo cos tam.Als szybko odstawilam takie "zabawy".Bo podobno mozna takim stymulowanie porod wywolac,a umnie jeszce troche zawczesnie.No w kazdym razie jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
dorro1 Re: laktator 27.12.05, 13:46 Ja kupiłam polski ręczny Lakta Plus w aptece za 30zł. Polecany na innym forum. Jeżeli się nie przyda, nie będzie zal pieniędzy, a jak ma sie przydać, to sobie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna1 lakta plus 27.12.05, 13:56 czy ktoś używał tego laktatora? jakie opinie?? Odpowiedz Link Zgłoś