Dodaj do ulubionych

Jaki leżaczek: Primi Sogni, Bebe Confort, Chicco

28.01.06, 21:15
Witam,
mam dylemat jaki kupić leżaczek. Poczytałam trochę a forum, ale dalej nie
wiem. Zastanawiam się nad Primi Sogni (bez tacki cena 210 zł), Bebe Confort
Basic (159 zł) lub Naiade (199 zł) oraz Chicco Look LX (199 zł). Ceny są
podobne, znalazłam te najbardziej atrakcyjne.
Wszystkie leżaczki podobają mi się, ale wolałabym, aby ktoś wypowiedział się
na temat ich wad i zalet.
Dziekuję za wszystkie rady. Pozdrawaiam Aga
Obserwuj wątek
    • mast1 Re: Jaki leżaczek: Primi Sogni, Bebe Confort, Chi 28.01.06, 21:35
      Ja bym wybrała Fisher Price Aquarium, moje dziecko świetnie sie w nim samo
      bujało i z zainteresowaniem oglądało rybki, a zaznaczę, że obecnie jest to
      naprawdę aktywne dziecko, więc zabawka na pewno zainteresuje nawet żywego
      malucha.
    • wielorybka Re: Jaki leżaczek: Primi Sogni, Bebe Confort, Chi 28.01.06, 23:29
      mam primi sogni
      wadą jest to, że trochę dziecko się zapada i to, że dolna rurka jest mocno
      wyczuwalna
      • wielorybka Re: Jaki leżaczek: Primi Sogni, Bebe Confort, Chi 28.01.06, 23:30
        dodam, że jestem zadowolona z mozliwosci regulacji zarówno góry jak i dołu, z
        bujaczka, z lekkości sprzętu i ogólnie lezaczek ułatwia mi zycie
        • inches Re: Jaki leżaczek: Primi Sogni, Bebe Confort, Chi 28.01.06, 23:45
          To lepiej wybrać taki bardziej płaski, czy z wgłębieniem?
          • wielorybka Re: Jaki leżaczek: Primi Sogni, Bebe Confort, Chi 29.01.06, 00:29
            taki z wgłębieniem bezpieczniejszy moim zdaniem
            • miloszkowa4 Re: Jaki leżaczek: Primi Sogni, Bebe Confort, Chi 30.01.06, 19:37
              Ja też polecam primi sogni. Wadą jest to że pod wpływem ciężaru (mój syn waży 11
              kg) pupa leży prawie na podłodze - nie wiem czy to wina materiału który się
              rozciągnął, czy czegoś innego. Mam model z tacką, która nie przydała mi się do
              niczego.Jest umiejscowiona za wysoko i niewygodnie się karmi, gdy jest ona
              zamontowana. Osobna regulacja oparcia i podnóżka bardzo się przydaje. Generalnie
              polecam choć gdybym miała teraz kupować to zastanowiłabym się nad leżaczkiem
              fisher price do 18 kg (ze względu na wagę mojego 6 miesięcznego brzdącasmile)
              Jeszcze jedna wada, nie można wygodnie zamontować łuku z zabawkami takiego do
              leżaczka. W miejcu w którym powiniem być on zamontowany są mechanizmy do
              regulacji wysokości oparcia i podnóżka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka