boss102 01.02.06, 07:56 Urodzę w kwietniu . Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w1paula Re: jaki WÓZEK NA POLA I LASY? 01.02.06, 09:42 Zdecydowanie Emmaljungę. Też mieszkamy w lesie i spisuje się znakomicie. Prowadzi się jrdnym palcem nawet po piachu czy śniegu. Jest super Odpowiedz Link Zgłoś
apsik10 Re: jaki WÓZEK NA POLA I LASY? 01.02.06, 11:00 Ja polecam mutsy. Podczas tegorocznej zimy sprawdzil sie znakomicie. Byly wycieczki po lesie i po sniegu. Jedyny minus to waga i problemy z przewozeniem (co prawda kola bardzo latwo zdjac, ale ogolnie jest to wozek, ktory zajmuje dosc duzo miejsca). Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: jaki WÓZEK NA POLA I LASY? 01.02.06, 14:06 Teutonia mistral, oczywiscie. Polecam go zawsze i wszędzie. Ma cos, czego Emaliunga nie ma - migoczace światełka po bokach. Kiedy idziesz noca po szosie, sprawdza sie sie znakomicie pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: jaki WÓZEK NA POLA I LASY? 01.02.06, 16:49 też polecam mutsy sprawdza się w każdych warunkach jak do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Bebecar Tracker 01.02.06, 18:08 zdecydowanie Bebecar Tracker, ma duże pompowane koła. Sprawdziłam go w różnych ekstremalnych warunkach, często wyjeżdzamy na bezdroża. Odpowiedz Link Zgłoś
annab11 Re: Bebecar Tracker 03.02.06, 16:12 Popieram dominikę8! Bebecar Tracker sprawdza się znakomicie. Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: jaki WÓZEK NA POLA I LASY? 01.02.06, 21:19 Emmaljunga. Idealnie sprawdza się w lesie , na piachu i śniegu pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: jaki WÓZEK NA POLA I LASY? 01.02.06, 22:08 Ja też polecam emmaljungę, szczególnie na takie warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
kulju emmaljunga 01.02.06, 22:14 My mielismy kilka wozkow i nr. 1 jest emmaljunga. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kulju Re: jaki model Emmalijungi polecacie? 02.02.06, 22:33 my mamy Classic a teraz dla drugiego dziecka Crosswaya. Super polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
boss102 Re: jaki WÓZEK NA POLA I LASY? 02.02.06, 07:32 Dzięki dziewczyny za odzew. Zaraz wskakuję w google i sprawdze na wyglad, ktory podoba mi sie A pewnie i w sklepie zadecyduje ostatecznie. A moze kupic na Allegro, bedzie taniej? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aprilkaa Re: jaki WÓZEK NA POLA I LASY? 02.02.06, 08:15 Polecam Bartatinę Jędrocha na pompowanych kołach. Bardzo lekko się prowadzi, sprawdziła się w sniegowych zaspach i wertepach no i cena jest bardzo przystępna Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: jaki WÓZEK NA POLA I LASY? 02.02.06, 23:17 Ja spaceruję tylko po lesie. Mam bebecara style at i na te warunki jest super, jest mięki, ma duże pompowane koła i świetnie się prowadzi na wszystkich bezdrożach. aga Odpowiedz Link Zgłoś
justa67 Re: jaki WÓZEK NA POLA I LASY? 03.02.06, 18:12 Emmaljunga Crossway- zwinny taran polskie drogi mu niestraszne. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: jaki WÓZEK NA POLA I LASY? 03.02.06, 21:03 Emmaljunga Crossway (teraz City Cross) i Inglesina Magnum. Odpowiedz Link Zgłoś
basiurek2 Re: jaki WÓZEK NA POLA I LASY? 06.02.06, 19:13 mam gorącą prośbę własnie zamówiłam quinny buzza, chcę jeszcze dokupić gondolę ale x-lander-o wiele tańsza niż gondola quinny buzz, słyszałam że pasuje do tego wózka ale niestety w sklepie nie mieli jej żeby mi pokazać czy faktycznie pasuje może któraś z was wie czy na 100% pasuje gondola x-lander do buzza???!! proszę o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
elam11 Re: jaki WÓZEK NA POLA I LASY? 07.02.06, 05:48 Mam do sprzedania Emmaljungę-tak jak czytałas super wózek.Uzywany ale w bdb.stanie.Jeśli jesteś zainteresowana napisz na gazetowy.Jestem z W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: jaki WÓZEK NA POLA I LASY? 07.02.06, 12:59 Ja mialam bebe comfort na pompowanych kolach i bez gondoli i bylo ok. Ale to bylo 4 lata temu, wiec pewnie zacofana jestem. Odpowiedz Link Zgłoś