Dodaj do ulubionych

nosidelko w gory

01.02.06, 18:07
czy ktos ma moze nosidelko Alize firmy Red Castle? Interesuja mnie opinie
uzytkownikow. A moze macie inne nosidelka na stelazu, ktore byscie polecaly?
Obserwuj wątek
    • anilewel Re: nosidelko w gory 01.02.06, 21:37
      Też jestem zainteresowana tym tematem. Na razie mogę Ci tylko polecić stronę,
      gdzie możesz sobie obejrzeć różne nosidła
      aak.pl
      Pozdrawiam
      • mamanatalki3 Re: nosidelko w gory 01.02.06, 21:54
        dzieki smile obejrzalam, ale ceny niektorych wprost zwalaja z nog. To nosidelko
        Red Castle z mojego poprzedniego postu jest jeszcze do przyjecia (ok. 250 PLN),
        ale zastanawiam sie, czy jest funkcjonalne, dlatego chcialam widziec, czy
        ktoras z dziewczyn juz go moze uzywa i moze cos powiedziecsmile))
      • amma71 Re: nosidelko w gory 02.02.06, 15:06
        Ważne jest, aby nosidlo bylo profesjonalne, ze sklepu sportowego a nie
        dzieciecego, z wygodnymi i regulowanymi pasami i koniecznie pasem biodrowym
        (bardo odciąża kręgosłup). My mamy bardzofachowe nosidło, które dostaliśmy na
        prezent z okazji urodzenia małej od kolegi pracującego w w dobrym sklepie
        sportowym w Londynie, jest super, lepsze od tych na naszym rynku. Bylam berdzo
        zadowolona podczas naszych 2 wypadow w Tatry, sprawdzilo sie rewelacyjnie.
        Zastanówcie się nad opcją odkupienia używanego ale dobrego, szczególnie jeśli
        jesteście zWwy i mozecie umówić się na obejrzenie. Ja zastanawiam sie na
        sprzedaza naszego, jeszcze nie podjelam decyzji, ale uwazam ze bylaby to
        aktrakcyjna oferta, nosidlo bylo wykorzystane na dwoch tygodnioch wypadach ze
        starsza corka, mlodsza kategorycznie odmowila siedzenia w nim a teraz 3,5
        letnia dziewczynka chyba jest juz za duza na nosidło. Tak więc nasze nosidlo
        jest, uwazam, w bardzo dobrym stanie. POszukajcie może wśród używanych, czasami
        warto polowac na okazje.
        Pozdrawiam i powodzenia.
    • alcantra był niedawno podobny wątek 02.02.06, 15:45

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=35071688
      Ja polecam Salewa Koala, ale najlepiej w cenie promocyjnej. Świetne, ale
      drogie. sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka