mamanatalki3 01.02.06, 18:07 czy ktos ma moze nosidelko Alize firmy Red Castle? Interesuja mnie opinie uzytkownikow. A moze macie inne nosidelka na stelazu, ktore byscie polecaly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anilewel Re: nosidelko w gory 01.02.06, 21:37 Też jestem zainteresowana tym tematem. Na razie mogę Ci tylko polecić stronę, gdzie możesz sobie obejrzeć różne nosidła aak.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki3 Re: nosidelko w gory 01.02.06, 21:54 dzieki obejrzalam, ale ceny niektorych wprost zwalaja z nog. To nosidelko Red Castle z mojego poprzedniego postu jest jeszcze do przyjecia (ok. 250 PLN), ale zastanawiam sie, czy jest funkcjonalne, dlatego chcialam widziec, czy ktoras z dziewczyn juz go moze uzywa i moze cos powiedziec)) Odpowiedz Link Zgłoś
amma71 Re: nosidelko w gory 02.02.06, 15:06 Ważne jest, aby nosidlo bylo profesjonalne, ze sklepu sportowego a nie dzieciecego, z wygodnymi i regulowanymi pasami i koniecznie pasem biodrowym (bardo odciąża kręgosłup). My mamy bardzofachowe nosidło, które dostaliśmy na prezent z okazji urodzenia małej od kolegi pracującego w w dobrym sklepie sportowym w Londynie, jest super, lepsze od tych na naszym rynku. Bylam berdzo zadowolona podczas naszych 2 wypadow w Tatry, sprawdzilo sie rewelacyjnie. Zastanówcie się nad opcją odkupienia używanego ale dobrego, szczególnie jeśli jesteście zWwy i mozecie umówić się na obejrzenie. Ja zastanawiam sie na sprzedaza naszego, jeszcze nie podjelam decyzji, ale uwazam ze bylaby to aktrakcyjna oferta, nosidlo bylo wykorzystane na dwoch tygodnioch wypadach ze starsza corka, mlodsza kategorycznie odmowila siedzenia w nim a teraz 3,5 letnia dziewczynka chyba jest juz za duza na nosidło. Tak więc nasze nosidlo jest, uwazam, w bardzo dobrym stanie. POszukajcie może wśród używanych, czasami warto polowac na okazje. Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alcantra był niedawno podobny wątek 02.02.06, 15:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=35071688 Ja polecam Salewa Koala, ale najlepiej w cenie promocyjnej. Świetne, ale drogie. Odpowiedz Link Zgłoś