fefka01 05.02.06, 21:50 Jakie pieluchy polecacie dla noworodka?? Chcialabym się od Was dowiedziec jakie są dobre!!! A jakie są dobre i tanie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
japompa Re: Pieluchy dla noworodka ?? 05.02.06, 22:37 Ja polecam fioletowe opakowanie pieluszek firmowych tesco.Dla mnie jakość nawet lepsza od pampersów,a teraz jest super promocja na całą wyprawkę dla noworodków od wanienki, łóżeczka, mebelki ,ubranka.Pieluchy są w cenie 28,99 za dużą ,mega paczkę. a chusteczki fioletowe tesco 72 szt. 4.65 dla mnie rewelacja są z klipsem do zamknięcia.polecam, warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Pieluchy dla noworodka ?? 05.02.06, 22:56 Dla noworodka najlepsze są Pampersy New Born. Nawet większość z tych, którzy później przeszli na inne pieluchy, zaczynało od Pampersów. Rewelacyjnie chłoną kupki. U nas sprawdziły się doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
fefka01 Re: Pieluchy dla noworodka ?? 06.02.06, 14:27 Dziękuję.Zastosuję się do wskazówek. Pozdrawiam Ewka Odpowiedz Link Zgłoś
ozania Re: Pieluchy dla noworodka ?? 06.02.06, 08:06 Tez polecam Pampers Newborn (z oznaczeniem 1),sa super!Ale gdybys miala naprawde male dzieciatko (np.2,5-3 kg) to sprobuj huggies 1 (tez dla noworodkow),ktore sa mniejsze od tych pampersow 1 i z racji wielkosci lepiej sie u takiego maluszka sprawdzaja (przetestowane. Co do ceny:niestety trzeba kontrolowac ceny na biezaco,bo roznice w sklepach sa czasem powalajace,np.:tesco pampers 3 megapaczka 49,99,a w sklepie dzieciecym 37,99,normalne paczki odpowiednio:39,99 i 29,99...Co do jakosci pieluch tesco:wizulanie ladniejsze pampers,mieksze i wydawaloby sie delikatniejsze,ale to na tesco mloda nie ma uczulenia...Ach i jeszcze wyprobowuj rozne marki pieluch i nie kupuj nowych rozmiarow na zapas,bo mozesz zostac z kilkoma paczkami swiezo otwartych a niepotrzebnych pieluszek... Z chusteczek - Pampers Sensitive - jedyne na ktore mloda nie ma uczulenia,reszta powoduje kropy itp. sensacje... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pieluchy dla noworodka ?? 06.02.06, 14:46 moja miała pampersa chyba 3, bo się duża urodziła, a w dzień najtańsze tipowskie (z reala). Dla noworodków w dzień nie ma co wywalać najlepszych, bo i tak, co chwilę się je zmienia, a że noworodki mało sikają, to tip (czy inne tanie) wystarczy. Na noc miała pampersa, bo wiadomo, jak mama przyśnie, a dziecko nie zapłacze, to może to być za długo w takiej bylejakiej pieluszce i odparzenie murowane. Odpowiedz Link Zgłoś