Dodaj do ulubionych

Pieluchy dla noworodka ??

05.02.06, 21:50
Jakie pieluchy polecacie dla noworodka?? Chcialabym się od Was dowiedziec
jakie są dobre!!! A jakie są dobre i tanie !!!
Obserwuj wątek
    • japompa Re: Pieluchy dla noworodka ?? 05.02.06, 22:37
      Ja polecam fioletowe opakowanie pieluszek firmowych tesco.Dla mnie jakość nawet
      lepsza od pampersów,a teraz jest super promocja na całą wyprawkę dla noworodków
      od wanienki, łóżeczka, mebelki ,ubranka.Pieluchy są w cenie 28,99 za dużą ,mega
      paczkę. a chusteczki fioletowe tesco 72 szt. 4.65 dla mnie rewelacja są z
      klipsem do zamknięcia.polecam, warto spróbować.
    • renata28 Re: Pieluchy dla noworodka ?? 05.02.06, 22:56
      Dla noworodka najlepsze są Pampersy New Born. Nawet większość z tych, którzy
      później przeszli na inne pieluchy, zaczynało od Pampersów. Rewelacyjnie chłoną
      kupki. U nas sprawdziły się doskonale.
      • fefka01 Re: Pieluchy dla noworodka ?? 06.02.06, 14:27
        Dziękuję.Zastosuję się do wskazówek.
        Pozdrawiam
        Ewka
    • ozania Re: Pieluchy dla noworodka ?? 06.02.06, 08:06
      Tez polecam Pampers Newborn (z oznaczeniem 1),sa super!Ale gdybys miala naprawde
      male dzieciatko (np.2,5-3 kg) to sprobuj huggies 1 (tez dla noworodkow),ktore sa
      mniejsze od tych pampersow 1 i z racji wielkosci lepiej sie u takiego maluszka
      sprawdzaja (przetestowanesmile.
      Co do ceny:niestety trzeba kontrolowac ceny na biezaco,bo roznice w sklepach sa
      czasem powalajace,np.:tesco pampers 3 megapaczka 49,99,a w sklepie dzieciecym
      37,99,normalne paczki odpowiednio:39,99 i 29,99...Co do jakosci pieluch
      tesco:wizulanie ladniejsze pampers,mieksze i wydawaloby sie delikatniejsze,ale
      to na tesco mloda nie ma uczulenia...Ach i jeszcze wyprobowuj rozne marki
      pieluch i nie kupuj nowych rozmiarow na zapas,bo mozesz zostac z kilkoma
      paczkami swiezo otwartych a niepotrzebnych pieluszek...
      Z chusteczek - Pampers Sensitive - jedyne na ktore mloda nie ma uczulenia,reszta
      powoduje kropy itp. sensacje...
    • alpepe Re: Pieluchy dla noworodka ?? 06.02.06, 14:46
      moja miała pampersa chyba 3, bo się duża urodziła, a w dzień najtańsze tipowskie
      (z reala). Dla noworodków w dzień nie ma co wywalać najlepszych, bo i tak, co
      chwilę się je zmienia, a że noworodki mało sikają, to tip (czy inne tanie)
      wystarczy. Na noc miała pampersa, bo wiadomo, jak mama przyśnie, a dziecko nie
      zapłacze, to może to być za długo w takiej bylejakiej pieluszce i odparzenie
      murowane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka