pink.lili 08.02.06, 13:11 Na niemieckich stronach widziałam dziecko na smyczy. Chciałabym kupić coś takiego dla mojego urwisa,który nie chce chodzić ze mną za rękę. Czy widziałyście je u nas w sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
76kitka Re: Smycz dla dziecka 08.02.06, 14:11 takie szelki do prowadzania dzieciaczków mozna kupić w chicco, są czerwone z misiem, albo w supermarkecie jako szelki do wózka, tylko trzeba na opakowaniu przeczytać czy mają dodatkowy pasek do prowadzania dziecka. Pasek jest krótki na więcej niż dwa kroczki nie pozwala, u nas się sprawdził. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_maxia Re: Smycz dla dziecka 08.02.06, 23:51 Ja kupiłam smycz dla kotka w sklepie zoologicznym - czerwona z cienkiej taśmy (ok 0,5 cm). Przypinałam synka (wówczas dwuletniego) za tylną szlufkę od spodni, smycz z Chicco nadaje się tylko do nauki chodzenia dla maluszka w domu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dziubulka Re: Smycz dla dziecka 09.02.06, 06:48 A ja kupiłam szelki dla dziecka w smyku i już miały dodatkową szelkę którą można było doczepiać i odczepiać w miare potrzeby i właśnie do trzymania dziecka w trakcie nauki chodzenia. Ja przyznam ,mało z tej dodatkowej smyczy korzystałam,ale szelki używam do tej pory. Kosztowały ok 11 zł,w smyku (rok temu) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia801 Re: Smycz dla dziecka 09.02.06, 11:57 Powinnaś kupic takie szelki w każdym sklepie z art.dzieciecymi, ja kupiłam na bazarze własnie w takiej budce..ale córka nie zabardzo chciała w nich chodzić :: u nas to okazał się zbedny wydatek Odpowiedz Link Zgłoś