kalipitka 13.02.06, 20:55 czy metoda Uśnij wreszcie" to takze tytuł tej ksiązki.proszę napiszcie,bo chce jutro ją kupić.co prawda przeczytałam wszystkie wasze wątki,ale chyba jednak b edę pewniejsza jak ją przeczytam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniasek Re: tytuł ksiązki 13.02.06, 21:18 Tak, taki jest tytuł książki. Gdy ja kupowałam pare lat temu, to miała żółto- brązową okładkę z misiem. Trzymam kciuki za powodzenie akcji. Na pewno się uda, kilka nocy konsekwencji i problem zasypiania i przesypiania nie istnieje. Jest tylko jeden warunek: WSZYSCY DOMOWNICY muszą się zastosować, zagoń męża, niech też przeczyta (ok. 2 godzin), inaczej się pozabijacie. Tak było u mnie, mąż chciał się ze mną rozwodzić. Ja płakałam, bo płakały dzieci, a jeszcze on na dokładkę. Ale to tylko jedna noc, do następnej już "odrobił lekcje" i dzieci też już były spokojniejsze. Dziś nie mogę ich dobudzić, żeby wstały do przedszkola, a młodsza (4,5 mies.) Zosia nie wie co to problemy ze snem, bo juz byliśmy chyba lepiej przygotowani, nie daliśmy się zwariowac i od urodzenia, konsekwentnie stosujemy te same rytuały zasypiania. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś