llilly 19.02.06, 12:08 Witam!!!Czy ktoś używa?Jak się sprawuje?Nic nie odpada?Jakie ma melodyjki?Bo urzekły mnie te misie w skafanderkach )) i rozmyślam nad zakupem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_ch Re: Karuzelka Fisher Price 19.02.06, 18:45 ja uwazam ta karuzelke za niezbyt udany zakup... ma za mdle kolory i bardzo szybko wyczerpuja sie baterie! trzeba kupic dosyc drogie alkaliczne... Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: Karuzelka Fisher Price 19.02.06, 19:07 Na bateriach nie alkaicznych nic nie będzie dobrze i długo działać. A co do kolorów to kwestia gustu, akurat nawet zdecydowana większośc ubranek dla maluchów jest w pastelowych kolorach i jakoś nikt nie narzeka. Ale przecież każdemu podoba się co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Karuzelka Fisher Price 19.02.06, 19:57 mnie osobicie tez podobaja sie pastele ! ale wydaje mi sie ze dla dzieci kolorki powiny byc nieco zywsze... Moja Ola dopiero po zawieszeniu na karuzeli kilku kolorowych tasiemek zaczela nia interesowac ! Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: Karuzelka Fisher Price 19.02.06, 21:21 sprawuje się idealnie znaczy pacyfikuje dziecko , jak muszę coś zrobić; melodyjki spokojne, niczym nie wyróżniajace się, baterie mamy ciągle te same od początku Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka10012 Re: Karuzelka Fisher Price 20.02.06, 22:00 U mnie rewelacja! Mała ma 7 miesiecy a nadal z checia patrzy na misie. Bateri jak dotad nie wymieniałam a przynajmniej raz dziennie karuzelke właczam Odpowiedz Link Zgłoś
bzz.basia Re: Karuzelka Fisher Price 21.02.06, 11:58 Ja mam z Canpolu nakręcaną,z pluszowymi słonikami,bardzo duży wybór maskotek i kolorów.Żywsze kolory są lepsze,bo małe dzieci nie dość,że patrzą kątem oka,to widzą "mocne kolory",przynajmniej tak nas uczyli na studiach i o tym też czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: Karuzelka Fisher Price 21.02.06, 15:57 Tez na poczatku kupilam karuzelke z canpolu ale szybko ja zlikwidowalam bo strsznie glosno sie nagreca pozytywke i sznurki sa zbyt dlugie. FP nadal jest uzywana fakt zwykle baterie wysiadaja od razu a alkaliczne wiele dluzej. jak sa slabe baterie to nie dziala pilot. Odpowiedz Link Zgłoś
aaniagdynia Re: Karuzelka Fisher Price 21.02.06, 21:19 Karuzela jest super, mały ma już prawie 8m-cy i nadal ją lubi, zwłaszcza motylki na syficie jak ano o 6 wstaje i jest jeszcze ciemno, ja moge sobie troche dłużej pospać. Wszystkie zabawki dla maluchów, tzn mate, chuśtawke już sprzedaliśmy bo mały wrósł, ale karuzeli nie mamy zamiaru, najlepszy zakup, polecam. A misie uważam że dobrze że są pastelowe, bo pstrokate mogą rozbudzać dziecko a nie uspokajać i usypiać. Odpowiedz Link Zgłoś