aniam75 Re: czy ktoś już może kupił Coneco Polo? 24.02.06, 13:36 Właśnie wczoraj kupiłam, jestem pod wrażeniem, rozwiązania jak w maclarenie a cena 3 razy mniejsza! nie ma tylko wydłużanego podnóżka. Różnice to trochę mniejsze koła, przedstawiciel firmy zapewniał mnie że mają 16 cm, w sklepie okazały się troche mniejsze 15 cm, siedzisko w miarę spore, chociaż wolałabym większe, wszystkiego mieć nie można, może powinnam zaprojektować idealny wózek? he he!! Ma nawet taki daszek z folią "uv" jak oryginał zn maclaren. Zamówiłam sobie tylko okrycie na nóżki u producenta ( 20 zł plus koszty wysyłki). Zobaczymy jak będzie spisywał się na spacerach. Oby dobrze bo po 2 miesiacach przymierzania się do zakupu parasolki mąż by mnie wurzucił z domu gdybym zaczęła mu marudzić! A waży nie 6,5 kg tylko 7,2 kg (na mojej elektronicznej wadze). Chciałam kupić Jane Carrera, producent podawał wagę 7,2 kg a w sklepie okazała sie że waży prawie 10 kg!!!!!!!!!!!! Nieuczciwość i tyle! Myślę że kupiłam fajny wózek, lekki i za super cenę!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamadamianka aniam75 24.02.06, 13:44 Jaki masz kolor wózeczka? Widziałam tylko ten granat. Nie wiesz czasem czy ładny jest ten szary? jest bardzo ciemny? W jakim wieku masz maluszka? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniam75 Re: aniam75 24.02.06, 13:55 mój jt granatowy (ciemny ale bez przesady, kolor podobny jak granat w wózkach firmy Deltim) w tym elementy plastikowe też są w tym kolorze. Na żywo wygląda ok, mąż się śmiał że gdyby kupił maclarena a potem zobaczył ten wózek to byłby lekko zdenerwowany! ci mężczyźni.... Szary jt lekko błyszczący, połączenie obu obiektywnie wygląda bardzo ładnie. Trochę ta siatka na zakupy jt delikatna. Ja jeszcze oglądałam baby dreams- minusy to: materiał kresz, waga(ciężki)może i tańszy ale my jesteśmy raczej wysocy a w coneco jt regulacja wysokości. Pawełek ma skończone 10 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadamianka Re: aniam75 24.02.06, 14:11 ja akurat di niskich mama należę Mój maluch jest duzo starszy. Ma 2,6 latka. Uwielbia jeźic w wózkuAle wygodnym. TEraz mamy trójkołówke abc. Ale potrzeby nam lekki wózek. Mamy daleko do przedszkola. (od wrzesnia) No i jak wybieramy sie do centrum tez mi nie jest wygodnie z wielkim wózkiem. Dlatego własnie mam zamiar kupić parasolkę. Mam na oku trzy wózeczki. Min. coneco polo, coneco speedy, baby dreams buggy i chicco cady. Coneco polo mnie kusi bo jest w miare "wypasiony" i w "paskudną" pogodę jakos przejedziemy Odpowiedz Link Zgłoś
aniam75 Re: aniam75 24.02.06, 14:26 to radzę obejrzeć wózek na żywo, rączki ma dość wysoko, dla mnie akurat to duży plus. pozdrawiam i biegnę do domu do synka!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bezi do aniam75 24.02.06, 15:15 Napisz proszę, jak sie ten wózek spisuje na spacerach, jak się prowadzi i podbija na krawężniki. dziękiz góry i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniam75 Re: do aniam75 24.02.06, 15:43 nie wiem, wczoraj go kupiłam, jeździliśmy tylko po domu, na spacer wyjdziemy w przyszłym tygodniu jak przyślą mi osłonkę na nogi, wtedy będę mogła się wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
aniam75 Re: do aniam75 08.03.06, 13:04 Jesteśmy zadowoleni, wózek jt dobrze wyważony, małe kółka (15 cm) wcale nie są katastrofą jak wcześniej sądziłam, ale na lodowych muldach było trochę kiepsko. Cudów nie ma. Pewnie po piachu też się będzie kiepsko pchało. Rozmawiałam z panem z coneco, podobno wiosną mają wprowadzić nowy model wózka ale nie będzie lżejszy od polo, możesz zaczekać miesiąc. Dostałam tą osłonkę na nogi, niestety jt uszyta z innego materiału zn z "ortalionu", niby lepsze to niż nic, ale..... Odpowiedz Link Zgłoś