tamara07 10.03.06, 12:26 Czy ktoś ma ten wózek? Ktoś słyszał jak się go użytkuje? Proszę o każdą informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco14 Re: PegPerego AT4???? 10.03.06, 12:50 I ja chętnie poczytam.Też mam zamiar go kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
mirka69 Re: PegPerego AT4???? 10.03.06, 15:03 cześć dziewczyny,co prawda jeszcze nie posiadam tego wózka (rodzę dopiero na poczatku lipca),ale jestem na niego już zdecydowana na 100 %,oglądałam go 100 razy i porównywałam i innymi.Pytałam też spotkanych przypadkowo zadowolonych użytkowników.Może mogę Wam odpowiedzieć na jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
nata76 Re: PegPerego AT4???? 10.03.06, 16:09 Też jestem fanką, zwłaszcza tej nowszej wersji ze skrętnąprzednią osią. Niestety, też jeszcze nie użytkowalam. Zastanawiam się,czy wózek nadaje się do niemowlaka+navetta? Czy zawieszenie na poziomie3. jest na tyle miękkie,żeby nie trzesło niemowlaka??? W ogóle jestem fanką Peg Perego, mam od 5 lat pliko, które przeżyło dwoje dzieci, w porywach troje wożonych razem+zakupy,torby...W porówaniu z wózkami kolezanek mój wyglada jak nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mirka69 Re: PegPerego AT4???? 10.03.06, 16:45 ja właśnie kupuję taki zestaw (AT4 + Navetta). uważam,że jest to super rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: PegPerego AT4???? 10.03.06, 17:30 Jako zestaw wielofunkcyjny jest ok.Jako sama spacerówka trochę mniej.Ma ogromne koła-zaleta,ale waży 14.6kg co już zaletą nie jest.Oczywiście w przypadku dziecka któe ma ponad rok.Ja miałam przez rok Mutsy-18kg dodatkowo go obciążyłąm metalowymi szprychami Ale niedawno kupiłam Atlantico dla 15 miesięcznej Julki.Mała waży ok 12 kg więc po dodaniu kolejnych 15 byłby niezły ciężar Odpowiedz Link Zgłoś
mikoad Re: PegPerego AT4???? 10.03.06, 21:44 Ja użytkuję ten wózek od roku.Jak do tej pory oceniam go na dobry z plusem.Dla mojego dużego dziecka jest naprawdę dużo miejsca,nawet teraz jak jest grubo ubrany.Plusem jest też to że można rozłozyć go całkowicie na płasko i dziecko może sobie spokojnie spać.Tapicerka super sie pierze,budka też mieści się do pralki.No i ten super wielki kosz na zakupy.Minus daję za brak skrętnych kół z przodu.Co do wagi,to fakt że nie jest lekki ale jakoś ja nie odczuwam tego.Dobrze się go prowadzi,nigdzie go nie muszę wnosić.Ale jeżeli ktoś musiałby wchodzić z nim na piętro to na pewno byłoby ciężko.Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to mam go do sprzedania.Moje dziecko już nie korzysta z wózka. ania Odpowiedz Link Zgłoś
mikoad Re: do goo11 11.03.06, 16:25 A czy mogłybyśmy skontaktować się poza forum.Napiszę na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
goo11 Re: do mikoad 11.03.06, 19:41 Jasne.Może też jakieś zdjęcia? P.s jestem z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
nata76 Re: do mikoad 11.03.06, 19:44 te nowe modele mają skrętną przednią oś, można jateż blokować. Odpowiedz Link Zgłoś
mikoad Re: do goo11 11.03.06, 22:59 Napisałam na adres gazetowy,jednak wiadomość wróciła.Może jakiś adres prywatny? Odpowiedz Link Zgłoś
goo11 Re: do mikoad 12.03.06, 10:22 Witam.Mój adres:go11@autograf.pl (jedno o w go11)Pozdrawiam.Tymczasem. Odpowiedz Link Zgłoś
jagaszu Re: PegPerego AT4???? 17.03.06, 20:44 czy ten woziu jest dalej na sprzedaz i jaka bylaby jego cena??????? Odpowiedz Link Zgłoś
ariella Re: PegPerego AT4???? 18.03.06, 19:47 ja kupilam AT4 ze skretna osia za 1460 w wawie na Pradze, to chyba najlepsza cena. + gratis spiworek. Wozek polecam, sle ciezki fakt Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: PegPerego AT4???? 19.03.06, 12:27 Mam ten wózeczek i uważam że jest suuuuper. Uważam że jest przemyślany w każdym calu. Super duże siedzisko, rewelacyjnie rozwiązanie pasów, budka która całkowicie można zabezpieczyć dziecko przed podmuchami wiatru lub zacinającym deszczem, super wygodne sytem rozkładania oparcia (żadnego szarpania sie z pokrętłami) baaardzo wygodny system blokowania skrętnej osi itp. Długo by wymieniać...już całkowicie rozbroiło mnie to że pomyśleli o tym żeby zrobić regulację stopnia wysunięcia przedniej blokady-pałąka (wersja na lato i wersja na grubsze lub grupiej ubrane dziecko). Waży 14 kg i to jego jedyna wada...z tym że jest bardzo dobrze wywarzony i super lekko się go "podbija" do podjezdzania na krawężniki itp. Osobiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś