Dodaj do ulubionych

PegPerego AT4????

10.03.06, 12:26
Czy ktoś ma ten wózek? Ktoś słyszał jak się go użytkuje? Proszę o każdą
informację.
Obserwuj wątek
    • coco14 Re: PegPerego AT4???? 10.03.06, 12:50

I ja chętnie poczytam.Też mam zamiar go kupić.
      • mirka69 Re: PegPerego AT4???? 10.03.06, 15:03
        cześć dziewczyny,co prawda jeszcze nie posiadam tego wózka (rodzę dopiero na
        poczatku lipca),ale jestem na niego już zdecydowana na 100 %,oglądałam go 100
        razy i porównywałam i innymi.Pytałam też spotkanych przypadkowo zadowolonych
        użytkowników.Może mogę Wam odpowiedzieć na jakieś pytania?
    • nata76 Re: PegPerego AT4???? 10.03.06, 16:09
      Też jestem fanką, zwłaszcza tej nowszej wersji ze skrętnąprzednią osią.
      Niestety, też jeszcze nie użytkowalam.

Zastanawiam się,czy wózek nadaje się do niemowlaka+navetta? Czy zawieszenie na
      poziomie3. jest na tyle miękkie,żeby nie trzesło niemowlaka???

W ogóle jestem fanką Peg Perego, mam od 5 lat pliko, które przeżyło dwoje
      dzieci, w porywach troje wożonych razem+zakupy,torby...W porówaniu z wózkami
      kolezanek mój wyglada jak nowy.
      • mirka69 Re: PegPerego AT4???? 10.03.06, 16:45
        ja właśnie kupuję taki zestaw (AT4 + Navetta). uważam,że jest to super
        rozwiązanie.
        • weronka77 Re: PegPerego AT4???? 10.03.06, 17:30
          Jako zestaw wielofunkcyjny jest ok.Jako sama spacerówka trochę mniej.Ma ogromne
          koła-zaleta,ale waży 14.6kg co już zaletą nie jest.Oczywiście w przypadku
          dziecka któe ma ponad rok.Ja miałam przez rok Mutsy-18kg dodatkowo go
          obciążyłąm metalowymi szprychamiwink Ale niedawno kupiłam Atlantico dla 15
          miesięcznej Julki.Mała waży ok 12 kg więc po dodaniu kolejnych 15 byłby niezły
          ciężarwink
          • mikoad Re: PegPerego AT4???? 10.03.06, 21:44
            Ja użytkuję ten wózek od roku.Jak do tej pory oceniam go na dobry z plusem.Dla
            mojego dużego dziecka jest naprawdę dużo miejsca,nawet teraz jak jest grubo
            ubrany.Plusem jest też to że można rozłozyć go całkowicie na płasko i dziecko
            może sobie spokojnie spać.Tapicerka super sie pierze,budka też mieści się do
            pralki.No i ten super wielki kosz na zakupy.Minus daję za brak skrętnych kół z
            przodu.Co do wagi,to fakt że nie jest lekki ale jakoś ja nie odczuwam
            tego.Dobrze się go prowadzi,nigdzie go nie muszę wnosić.Ale jeżeli ktoś
            musiałby wchodzić z nim na piętro to na pewno byłoby ciężko.Jeżeli ktoś byłby
            zainteresowany to mam go do sprzedania.Moje dziecko już nie korzysta z wózka.
            ania
            • goo11 Re: do mikoad 10.03.06, 21:58
              Witam.Jaka cena byłaby zadowalająca?
              • mikoad Re: do goo11 11.03.06, 16:25
                A czy mogłybyśmy skontaktować się poza forum.Napiszę na adres gazetowy.
                • goo11 Re: do mikoad 11.03.06, 19:41
                  Jasne.Może też jakieś zdjęcia?
                  P.s jestem z Krakowa.
                  • nata76 Re: do mikoad 11.03.06, 19:44
                    te nowe modele mają skrętną przednią oś, można jateż blokować.

• mikoad Re: do goo11 11.03.06, 22:59
                      Napisałam na adres gazetowy,jednak wiadomość wróciła.Może jakiś adres prywatny?
                      • goo11 Re: do mikoad 12.03.06, 10:22
                        Witam.Mój adres:go11@autograf.pl (jedno o w go11smile)Pozdrawiam.Tymczasem.
            • jagaszu Re: PegPerego AT4???? 17.03.06, 20:44
              czy ten woziu jest dalej na sprzedaz i jaka bylaby jego cena???????

• ariella Re: PegPerego AT4???? 18.03.06, 19:47
                ja kupilam AT4 ze skretna osia za 1460 w wawie na Pradze, to chyba najlepsza
                cena. + gratis spiworek.
                Wozek polecam, sle ciezki fakt
                • weronka77 Re: PegPerego AT4???? 19.03.06, 11:03
                  W Krakowie widziałam za 1800...
                  • majatusia Re: PegPerego AT4???? 19.03.06, 12:27
                    Mam ten wózeczek i uważam że jest suuuuper. Uważam że jest przemyślany w każdym
                    calu. Super duże siedzisko, rewelacyjnie rozwiązanie pasów, budka która
                    całkowicie można zabezpieczyć dziecko przed podmuchami wiatru lub zacinającym
                    deszczem, super wygodne sytem rozkładania oparcia (żadnego szarpania sie z
                    pokrętłami) baaardzo wygodny system blokowania skrętnej osi itp. Długo by
                    wymieniać...już całkowicie rozbroiło mnie to że pomyśleli o tym żeby zrobić
                    regulację stopnia wysunięcia przedniej blokady-pałąka (wersja na lato i wersja
                    na grubsze lub grupiej ubrane dziecko). Waży 14 kg i to jego jedyna wada...z
                    tym że jest bardzo dobrze wywarzony i super lekko się go "podbija" do
                    podjezdzania na krawężniki itp. Osobiście polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka