kasiap1981 12.03.06, 18:48 Mam 6,5 miesięcznego Kotusia, który już od dwóch tygodni ćwiczy się we wstawaniu. na kolankach zasuwa jak nie wiem. nic nie mogę zrobić tylko pilnuję synka. czy kojce się sprawdzają?//// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati775 Re: Kojec.!polecacie??? 12.03.06, 20:05 my dostalismy kojec i tak na niego patrze od paru dnich i jakos sie przekonac do niego nie moge ponad to pediatryczka zwrocila mi uwage ze te wszystkie wynalazki z siatkami jako boki (lozeczka, kojce tudziez ochraniacz w drewnianym lozeczku) pozbawiaja dziecka stabilnego oparcia jesli chce sie dzwignac - nie to co w drewnianym lozeczku tudziez kojcu gdzie sa szczebelki i mozna pokabinowac i sie podciagnac tak wiec jesli mialabym wybierac to wolalabym kojec drewniany a dostalam z siatka ( wiem ze darowanemu koniowi sie w paszcze nie zaglada ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
71gosik Re: Kojec.!polecacie??? Polecam 12.03.06, 21:24 Zdecydowanie polecam. W moim przypadku to koniecznosc. Mam dwoje malych dzieci (synka 2 lata 10 m-cy oraz coreczke 8,5 m-ca). Corcia juz wstaje, a jak jest na podlodze to raczkuje na calej podlodze i podciaga sie przy kazdym sprzecie, a zatem musze miec ja caly czas na oku. Jak jest w kojcu (wkladam ja wtedy gdy nie moge stac obok niej i asekurowac), to ja moge spokojnie ugotowac, sprzatnac, pojsc do toalety, umyc synka, itd. Moj kojec jest z siatka, a ja sobie chwale, bo mala nie poobija sie jak przy drewnianych szczebelkach, szczegolnie na poczatku wstawania. U mnie sa uchwyty za ktore dziecko lapie i sie podciaga. Gdy mialam tylko synka, to kojec wykorzystywalam, zeby wsadzic tam malego, gdy znosilam wozek na dol przed wyjsciem na spacer. Malgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p tak! 12.03.06, 21:26 cudowny wynalazek, dzieki któremu mama moze spokojnie umyc głowe, zjeśc sniadanie czy iśc do kibelka bez obawy, że dzidziolec zrobi sobie krzywde. Moja córa bardzo zreszta kojec lubiła, bawila sie w nim świetnie. Mielismy duzy (1m X 1m), składany, bez kojca nie wyobrażam sobie zycia. Przestalam uzywac, jak mała ładnie sie juz trzymała na nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Kojec.!polecacie??? 12.03.06, 22:17 Kojec jest genialny.Ja kupiłam CAm włoski,któty tak samo dobry jak BebeConfort a kosztował stówkę mniej Fakt jest ogromny-nie taka klitka w któej maluszek ledwo może się obrócić a o spaniu w poprzek już nie ma mowy.Julka ma juz 15 miesięcy a nadal w nim szaleje,biega w kółko i razem z nią mieszczą się zabawki.To kojec siatkowy,znakomicie wyważony i zabezpieczony.Nie ma mowy o "chybotaniu" ani wywróceniu kojca.Dokupiłąm specjalny,grykowy materacyk o największych parametrach.KOjec podróżuje z Nami wszędzie-wysyłamy go do miejsc wakacyjnych wypoczynków wcześniej-kosztuje to ok 20zł.Jest skłądany i mogę go sama nosić po schodach i manewrować.POlecam. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Kojec.!polecacie??? 12.03.06, 22:18 aha-uchwyty ma 4 dzięki którym Julka swobodnie się podnosi i trzyma podczas szaleństw Odpowiedz Link Zgłoś