aalfaa 18.03.06, 10:55 Mam 2 pytania - Co sądzicie o tym wózeczku? czy ktoś go może go oglądał w sklepie i podzieli się wrażeniami? I drugie od kiedy dziecko można wozić w spacerówce - parasolce? Dzięki za odp.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koma.edziecko Re: Graco mosaic 18.03.06, 15:33 Oglądałam go dzisiaj i zrobił na mnie średnie wrażenie.Ładny,fajne ma kółka,to tylne dosyc spore i jest bardzo lekki,nieźle się podbija przednie koła. Ale stelaż jakiś dziwny,rurki powyginane z tyłu koło koszyka. Wąskie dziedzonko to podstawowa wada,oparcie opuszczane na taśmę - jak dla mnie niewygodne, i oczywiście jak to w graco niewyczuwalna amortyzacja. Tapicerka taka dwuwarstwowa,na wierzchu dopinany materacyk sprawia wrażenie że będzie się ściągał. Ale najlepiej by było gdyby wypowiedział się ktoś kto go już używa bo przy oględzinach w sklepie nie do końca można ocenic wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
mazuba Re: Graco mosaic 18.03.06, 15:43 witaj ja rowniez widzialam go dzisiaj w sklepie i wlasciwie do dzisiaj chcialam go kupic. ma zalety , ma tez wady. Wady: waskie siedzisko, brak amortyzacji, nie ma spiworka ani folii (chyba, ze kupisz na allegro, tam daja wszystko, ale spiworek nie do koloru) zalety: swietnie wyglada, dosyc lekki (sa lzejsze), raczki na super wysokosci! ja jestem b. wysoka i jakby dla mnie byly ustawione, nie wiem jak poradza sobie z nimi nizsze mamy , no i wg mnie swietny kolor firecracer! bardzo fajnie sie sklada. gdyby nie ta amortyzacja to chyba bym go kupila. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś