katarzyna2222 29.03.06, 22:15 Poszukuję ubranek i kaset z Mysią, kiedyś ubranka były w Endo, ale teraz nie widzę... kasety też zniknęły ze sklepów internetowych... może jednak gdzieś sa do zdobycia? Bedę wdzięczna za namiar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuczynska78 Re: mysia ... ubranka, kasety... gdzie? 30.03.06, 00:23 Książki z mysią w Merlinie. 21 pozycji. kasety były swego czasu w MediaMarkt. W endo również są. Wklejam linki; www.endo.pl/kolekcja.php?id=31 www.endo.pl/kolekcja.php?id=44 Pozdrawiam agnieszka www.szafamalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: mysia ... ubranka, kasety... gdzie? 01.04.06, 23:26 Ubranek z mysią i jej przyjaciółmi nie będzie (( Endo nie ma juz licencji. Szkoda - były urocze Odpowiedz Link Zgłoś
sophy.r Re: mysia ... ubranka, kasety... gdzie? 01.04.06, 23:30 nie wiem skąd jesteś, ale ostatnio widziałam w czułym barbarzyńcy na dobrej w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
gonia0012 Re: mysia ... ubranka, kasety... gdzie? 03.04.06, 09:01 www.wasz.sklep.pl/index.php?a=opis&k=0&id=83 Odpowiedz Link Zgłoś
jagodziana Re: mysia ... ubranka, kasety... gdzie? 03.04.06, 12:04 KAsiu, mam dwie koszulki zupelnie nowe z mysia i ijnne ubranka po mojej corci oczywiscie z Mysia )) Endo firmy . NApisz na priva chetnie odsprzedam Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: mysia ... ubranka, kasety... gdzie? 03.04.06, 13:14 Ja tez mam sporo ubranek z H&M'u z Mysia (rozmiar 80). Caly komplecik. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: mysia ... ubranka, kasety... gdzie? 18.04.06, 18:00 dziękuję wszystkim za odzew szkoda, że Endo nie ma już licencji na ubranka , a czy ktoś w firmowym sklepie widział może samą maskotkę Mysi do kupienia, bo w internetowym sklepie już nie ma zostały tylko ubranka... Książeczki stopniowo zakupuję, bo Mała szaleje za nimi... Udało mi sie też kupić dwie kasety na allegro, bo coś znikneły z półek... A czy może za granicą sa do kupienia takie drobiazgi z Maisy? np. w Niemczech? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: mysia ... ubranka, kasety... gdzie? 18.04.06, 23:25 Duży wybór kaset VHS jest do kupienia w wpożyczalniach video/dvd sieci Beverly Hills. Mi zajomy nagrał parę filmów z Mysią na płytkę, ale gdzieś zginęła :- (((. We wrocławskim Endo widziałam jeszcze niedawno jedną Mysię-maskotkę, ale była już strasznie brudna. Jest także strona internetowa z Mysią, ale adres też mi gdzieś przepadł Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Zobacz tutaj 18.04.06, 23:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=576&w=35727932&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=576&w=20105488&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: Zobacz tutaj 10.05.06, 18:50 dzięki za linki przy okazji odkryłam, że bardzo duży wybór kaset z Mysią pojawił sie w Auchan, przynajmniej w Poznaniu-komornikach... Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: mysia ... ubranka, kasety... gdzie? 13.05.06, 12:30 a w Niemczech widział ktoś maskotki Mysi??? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: mysia ... ubranka, kasety... gdzie? 22.05.06, 14:03 ale fuks kilka dni temu weszłam na stronę endo... po kliknięciu na Mysię były Misie... pomyslałam, że likwidują już te kategorię... dziś weszłam zobaczyć... a tu niespodzianka, wszytsko działa, a na dodatek maskotka Mysi widnieje jako dostępna , zaraz zapakowałam do koszyka... już dostałam potwierdzenie, że paczka spakowana i jedzie do mnie... Ekspresss.... Już mi się buzia uśmiecha, jak wyobrażam sobię radość mojej córeczki w dniu swoich urodzin Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: mysia ... ubranka, kasety... gdzie? 22.05.06, 16:03 katarzyna2222 napisała: > ale fuks > kilka dni temu weszłam na stronę endo... po kliknięciu na Mysię były Misie... > pomyslałam, że likwidują już te kategorię... dziś weszłam zobaczyć... a tu > niespodzianka, wszytsko działa, a na dodatek maskotka Mysi widnieje jako > dostępna , zaraz zapakowałam do koszyka... > już dostałam potwierdzenie, że paczka spakowana i jedzie do mnie... > Ekspresss.... > Już mi się buzia uśmiecha, jak wyobrażam sobię radość mojej córeczki w dniu > swoich urodzin Weszłam na tą stronę i nie ma mysi www.endo.pl/kolekcja.php?id=44 Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: mysia ... ubranka, kasety... gdzie? 22.05.06, 19:43 rzeczywiście... ale numer.... miałam fuksa... podobno już do mnie jedzie... może warto zagladać co jakiś czas... Odpowiedz Link Zgłoś