mysterious 04.04.06, 19:49 Czy ktoś z was ma te mable ?/?? Mnie interesuje platan zestaw koloru teak ale nie moge go niestety zobaczyc na zywo tylko na zamowienie i nie chce byc rozczarowana tym kolorem , nie wiem jak wyglada w rzeczywistosci??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia06 Re: meble GLUCK 05.04.06, 01:01 Nie znam mebli Gluck, ale z własnego doświadczenia odradzam kupowanie mebli. Tylko łózeczko. Maluch szybko dorasta do momentu, w którym zaczyna się samodzielnie poruszać i wtedy meble w dziecięcym pokoju są tylko utrapieniem. Radzę zainwestować bardziej w podłogę, która wytłumi dziecięce upadki na główkę. Osobiście kupiłam matę piankową składaną z puzzli. Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ax Re: meble GLUCK 05.04.06, 09:26 A my kupilismy lozeczko i komode Glucka. I jestesmy bardzo zadowoleni. Komoda jest z natualnej sosny, łozeczko bukowe (komody niestety bukowej nie było). Meble słuzą nam juz ponad 2 lata i są OK. teraz będą dla drugiego dziecka. Co do koloru teak, to osobiście nam sie nie podobał "na zywo", bo jakos tak wpadał w pomaranczowy (niestety na zdjeciach wygladal to inaczej). Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka99 Re: meble GLUCK 05.04.06, 12:01 zajrzyj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=39484354 Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious Re: meble GLUCK 06.04.06, 21:26 Ja wiem , że podobny wątek był już poruszany , ale mi chodzi konkretnie o kolor teak a nie moge spotkac zadnej osoby która by miała łóżeczko ich w tym kolorze i żadko kiedy ktokolwiek je widzial Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka99 Re: meble GLUCK 07.04.06, 07:44 Widziałam na żywo komodę teak. Mnie ten kolor zupełnie nie odpowiadał, bo wolę naturalne. Ale tak jak ktoś gdzieś napisał - faktycznie wpadał w pomarańczowy, taki widocznie jego urok Odpowiedz Link Zgłoś