klarasz 06.11.07, 16:37 No to właściwie wyrok już zapadł bo 1 propozycja ma już prawie 60% głosów i pozostałe odpadają w przedbiegach. A ja akurat wybrałam całkiem inną niż faworytna. No i nie Polka wygra - a szkoda :-( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelles Re: Głosowanie ellaroo 06.11.07, 21:05 No szkoda właśnie - ja już całą rodzinę napędziłam do głosowania ale niestety nie jest aż tak liczna:))))) Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Głosowanie ellaroo 06.11.07, 22:40 adres : blog.ellaroo.com/2007/11/01/wrap-design-contest/ Moja chusta jest na drugim miejscu ,wyżej już nie podskoczy , ale przecież za rok też będziemy malować , grunt ,że przedzieramy się i polskie propozycje jednak są w finale :) A co powiecie na faworytkę ? Odpowiedz Link
377sil Re: Głosowanie ellaroo 06.11.07, 22:55 Przyznam, że jestem trochę zawiedziona tym głosowaniem. Nawet nie chodzi mi o moja chustę, bo samo wejście do finału było dla mnie nie lada zaskoczeniem i jestem z tego bardzo zadowolona. Ale szkoda, że wszystkie, a raczej prawie wszystkie głosy oddawane są na biało czarną propozycję. Mnie osobiście kojarzy się trochę z pasiakiem więziennym albo zebrą dla pieszych ( po prostu paski kontrastowe są wg mnie za szerokie). Ja zrobiłabym je węższe, ale to już kwestia gustu. Bardzo podobają mi się fiolety Beaty i (chyba trzecia) pozycja- chusta Evy bardzo przypadła mi do gustu. Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Głosowanie ellaroo 06.11.07, 23:19 Mnie się sam pomysł czarno-biały podoba , nawet myślałam zastanawiając się przed konkursem jakiej chusty wśród wzorów ellaroo brakuje i ta chusta wypełnia pewną luke - ma brakujące kolory i układ pasków też jeszcze nieobecny .Ale ja też uważam ,że te paski są za szerokie , wygladają dobrze na malutkim obrazku ale szeroka chusta będzie je innaczej eksponowała . Ja z kolei jestem zawiedziona wyborem mojej chusty - najbardziej podobała mi się jednak zielona ;) .Uwielbiam fiolet ,ale tak chciałam chustę bardziej pod chłopięce kolory . Odpowiedz Link
klarasz ee to właśnie ta ;-) 07.11.07, 12:54 To właśnie na twoją głosowałam :-) I jeszcze namówie kilka osób. Może jeszcze nie wszystko stracone. Gratuluję pomysłu. Sama wysłałąm tez podobne kolory ale nie tak gustownie dobrane. Odpowiedz Link
aneskw Re: Głosowanie ellaroo 06.11.07, 23:07 Gratuluję dziewczyny wejścia do finału. Głosowanie do 15 listopada (jeśli dobrze zrozumiałam), więc jeszcze szanse są. 1 pozycja już "tylko" 55% :) Odpowiedz Link
olioliwa Re: Głosowanie ellaroo 07.11.07, 00:13 ja się przyznam bez bicia, że rozesłałam maila do wszystkich osób , które mam w skrzynce adresowej i skoczyła statystyka troszkę może i Wam tą drogą uda się Bei chuście dorzucić głosów? >>Ola od Girasola<< Odpowiedz Link
starogardzka_mama olioliwa 07.11.07, 08:02 Czekam na odp na priv. Już nie mówię, że u Mysi męża to już mój mail pewnie dawno przepadł. Odpowiedz Link
mysia125 Re: olioliwa 07.11.07, 15:46 Nie przepadl, nawet zostal obgadany - tyle ze chcialam o tym z Toba pogadac na zywca w sobote. -- Kasia z Chustomanii Odpowiedz Link
mysia125 Re: Głosowanie ellaroo 07.11.07, 01:25 Ta czarno-biala jest sajkodelik ;) ciekawam, jak by wygladala na wiekszej powierzchni. mnie najbardziej podoba sie ta zielonkawo-niebieska, podobna do okladki jednej z moich ulubionych ksiazek. Ale glos oczywista oddany zgodnie z krwia w zylach krazaca ;) -- Kasia z Chustomanii Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Głosowanie ellaroo 08.11.07, 23:51 ustawiłam sobie czarno-białą jako tło pulpitu , określenie psychodeliczna wyjątkowo trafne ;) , spróbujcie .Najlepiej w tym teście pulpitowym wyszła jasnozielono-żółta (jak dla mnie ) Odpowiedz Link
padthai Re: Beata zaglosowalam:) 09.11.07, 09:33 glosowalam na wasze czyli nasze polskie, ale fakt faktem czarnobiala jest poprostu inna, nowa. Prawde mowiac brakuje mi osobiscie wlasnie takich innych wzorow, bardziej miejskich. Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Beata zaglosowalam:) 16.11.07, 18:14 Drugie ,zaszczytne miejsce dla polskiej chusty :)))) Dziękuję ogromnie głosującym :)))))) Mam pytanie - czy ellaroo wysłało może jakieś maile do uczestników ,bo ja dostałam i ciekawa jestem czy wysłali wszystkim ? Odpowiedz Link