Dodaj do ulubionych

jakość Endo

06.04.06, 18:30
Tak przeglądam ubranka Endo na allegro i jakieś koszmarne szmatki z nich zostają. Na stronce wyglądją cudnie (niektóre), ale chyba z jakością u nich średnio. Przyznaję, że miałem tylko jedną koszulkę kupioną w tym sklepie, była raczej ok, ale to było już z 5 lat temu. A jakie są wasze doświadczenia?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • chwojka Re: jakość Endo 06.04.06, 22:21
      Ja nie narzekam na jakość. Bawełna jest ładna, nie rozciąga się i nie farbuje
      tylko te ceny - kosmos ( dlatego kupuję głównie po obniżkach ). Jedyne
      zastrzeżenie miałam do polarowej princeski, jakaś taka bardzo sztuczna była i
      dość szybko się zmechaciła. Za to kamizelki i spodnie polarowe o.k.
      • agni71 Re: jakość Endo 06.04.06, 23:59
        Moja córka ma spodnie sztruksowe. Niestety, w miejscu podwinięcia (sa troche za
        długie), sztruks jakby sie wyciera/kruszy.... A kosztowały ok. 100zł. Za te
        cenę spodziewałam się rewelacyjnej jakości.

aga
        • cubus1 Re: jakość Endo 07.04.06, 09:01
          Ja rowniez mam zastrzezenia co do jakosci bawelny i rysunkow w Endo.
          Mamy duzo bluzeczek z krotkim i dlugim rekawem oraz kilka spodni dresowych i
          niestety sa ladne do miesiaca a potem nic rewelacyjnego...Najbardziej szkoda mi
          rysunkow ktore sie spieraja...
          Naprawde maja fajne rysunki i za ta cene mogliby popracowac nad jakoscia.
          Teraz bluzeczki kupuje juz tylko w H&M, znakomita jakosc i czasami mozna
          znalesc nawet ciekawe wzory.

• cubus1 Re: jakość Endo 07.04.06, 14:09
            Teraz wychodzi na to ze wszyscy ktorzy maja problemy z jakoscia Endo zle piora
            ciuszki...
            Niestety, to nieprawda.
            Piore na lewej stronie z zasady wszystko, piore w dobrych proszkach i na nic to
            w stosunku do Endo...
            Mamy duzo ciuszkow roznych firm i naprawde ciuszki Endo wygladaja zdecydowanie
            najgorzej.W zasadzie tylko do chodzenia po domu...
            Rowniez sama skusilam sie na kilka bluzek i bluz i jest to samo...rysunki
            schodza.
            Nie warte zdecydowanie swojej ceny tj 50-70zl za ktore je kupowalam.Spodnie
            nawet blizej 100zl.
            Dlatego rowniez juz tam nie zagladam.
            To tak dla obrony.

• pia_ Re: jakość Endo 07.04.06, 10:33
      Mam tylko dwie rzeczy z Endo: letni tiszercik z rysunkiem bączka (prezent na
      roczek od Banku Komórek Macierzystych he, he) i bluzeczkę z nadukiem mrówki ze
      słoikami (kupiona na wyprzedaży za 30 zł). Bawełna jest bardzo dobrej jakości i
      jedyne do czego mogę się przyczepić to kiepska jakość rysunków - farba się
      kruszy i spiera. Dlatego pomimo wielkich pokus (te teksty i rysunki na
      bluzeczkach są genialne), nie robię tam zakupów - no chyba, że trafi się jakiś
      fajny ciuszek na wyprzedaży - wtedy raz kozie śmierć smile))
    • honda1998 Re: jakość Endo 07.04.06, 11:10
      Ja ze wszystkich koszulek jest bardzo zadowolona. Mój mały jest fanem "Mysi" i
      mieliśmy całą masę koszulek z Mysią i przyjaciółmi. Nic się nie spierało, nie
      kurczyło, kolory zostały.

pozdrawiam,
    • martheatre Re: jakość Endo 07.04.06, 12:00
      Mamy mnóstwo koszulek z nadrukami z Endo i jesteśmy z nich bardzo zadowoleni.
      Synek uwielbia te kolorowe nadruki, a ja jakość bawełny. UWAGA! Warto prać
      wszelkiego typu koszulki z nadrukami na lewej stronie. Polecam.
    • fordka1 Re: jakość Endo 14.05.06, 22:34
      Az sie zdziwilam czytając Wasze opinie, bo rzeczy, ktore kupilam w Endo do tej
      pory uwazałam za rewelacyjne. Nigdy nie prałam ich jakos specjalnie, mało tego -
      mozna je prasowac na prawej stornie a nadruki ani "drgną". Czy to mozliwe aby
      sie tak jakosc pogorszyla w ciągu niecałego roku? Byłoby szkoda, bo bardzo
      lubie tę firmę... Chociaz jak ostatnio zajrzałam na ich stronę, to wydaje mi
      sie, ze ceny znacznie podskoczyły - dla mnie są wręcz zaporowe 70 - 80 zł za
      tiszerk to dużo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka