Dodaj do ulubionych

dorosłam do tego by byc sama

14.02.09, 18:02
tak właśnie wczoraj stwierdziłam już mnie nie boli to ze w walentynki jestem sama :)
Obserwuj wątek
    • exitek Re: dorosłam do tego by byc sama 14.02.09, 18:07
      liberty000 napisał:

> tak właśnie wczoraj stwierdziłam już mnie nie boli to ze w
      walentynki jestem sa
      > ma :)

Jaaasne... Jesteś sama, szczęśliwa.. i właśnie dlatego piszesz o tym
      na forum :P
      Jakoś mi się to nie widzi. Pewnie byś chciała być z kimś na kolacji,
      kwiotka dostać, ale sama sama sobie wmawiasz, że samotność jest
      lepsza. Zgadłem? :)
      • Gość: ASDFG Re: dorosłam do tego by byc sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.09, 19:09
        Nie zgadles :D
    • Gość: ? Re: dorosłam do tego by byc sama IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.02.09, 18:20
      czy do tego się dorasta?
      chyba do tego, żeby być z kimś. ale może się mylę.
    • Gość: zakochany Re: dorosłam do tego by byc sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 19:25
      Zastanów się kogo próbujesz oszukać, nas czy siebie.
      • Gość: ? Re: dorosłam do tego by byc sama IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.02.09, 10:56
        kogo "nas"? ja nie czuję się oszukana
    • bransoletkaa Re: dorosłam do tego by byc sama 14.02.09, 19:36
      To samo zrozumiałam. Jednak dużo lepiej byłoby dziś mieć osobę, do której można
      się przytulić.
    • Gość: gosc Re: dorosłam do tego by byc sama IP: *.goszczynskiego.trustnet.pl 14.02.09, 19:47
      ja jeszcze niestety nie dorosłam: niby ktoś jest, a jednak dziś jestem sama i to
      jeszcze gorzej boli, bo lepiej być samotnym zupełnie niż samotnym będąc w
      związku...a wokół same kochające się pary...
      • Gość: edek Re: dorosłam do tego by byc sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 19:56
        Coraz więcej dziwaków co tylko w piwie widzą życie.Stop piwoszom-
        wiosna idzie.Piwo jeszcze nikomu zdrowia nie dało a ilu osobom
        zaszkodziło.
    • Gość: WWW Re: dorosłam do tego by byc sama IP: 77.87.124.* 15.02.09, 10:43
      Hehe ...... wszyscy do tego dorośniecie gdy pożyjecie z inną osobą
      dłuższy czas. Wolność jest najlepsza .....
      • Gość: Stary grzyp Liczy się tylko wolność, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.09, 17:04
        Jeżeli "kohać", to tylko indywidualnie.
        rapidshare.com/files/197801782/Michalina_Wislocka_-_Sztuka_Kochania.zip

rapidshare.com/files/197801783/Od_narzeczenstwa_do_malzenstwa_-_pigulka.rar

• Gość: h chcesz być powodzenia, bądź. Powodzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.09, 11:19
      chcesz być sama, to bądź. Twoja sprawa. powodzenia.
      • Gość: Zack Re: chcesz być powodzenia, bądź. Powodzenia IP: 195.205.202.* 15.02.09, 21:56
        może nic na siłę, lepiej nie mieć nic niż mieć coś na niby
    • Gość: Libertynka Re: dorosłam do tego by byc sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 21:56
      Niestety, wolność czasem jest drogo okupiona.
      Ja byłam szczodra dla moich byłych. Pożyczałam, co chcieli: książki, płyty,
      filmy, a nawet kasę (na szczęście drobne kwoty). I wiecie co? Nie zdarzyło mi
      się, żeby któryś zwrócił.
      Nawet teraz ex wydzwania. Rok od rozstania. Pewnie mu się w Walentynki
      przypomniało. Ale nic o kasie i nic o rzeczach. A ja nie pytam. Jak mądry - sam
      sobie przypomni, a jak głupi - to ja z nim nie chcę mieć nic do czynienia.
      Dlatego od tej pory nic nikomu nie pożyczam. To znaczy mogę... szczęścia i
      zdrowia pożyczyć. A co. Na to mnie stać.
      • Gość: Libertynka Re: dorosłam do tego by byc sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 21:58
        A właśnie. A wy pożyczacie swoje płyty, filmy, książki? Ja już nie pożyczam.
        Nikomu. Nawet rodzina potrafi je zniszczyć i trzeba się upominać o swoje...
        Nienawidzę tego!
        • Gość: ~~ Re: dorosłam do tego by byc sama IP: 195.205.171.* 15.02.09, 22:11
          Pożyczanie- zalezy co i komu. Jak znasz człowieka czemu nie:)?
          A przypomnieć czasem trzeba w życiu różnie bywa, wiesz ta "skleroza";)
    • Gość: bobek Re: dorosłam do tego by byc sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 14:06
      ciekawe, kazdy chciłby w ten dzień byc przy kims.
      Nie wierzę ze ty nie?!?!?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka