balbina33 19.04.06, 09:40 Witam. Czy któraś z mam miała takie właśnie buty dla swojego malucha, chodzi mi konkretnie o sandałki, jak się sprawdziły i jaka jest ich cena??? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Ara superfit 19.04.06, 10:46 Nie wiem o który Ci model chodzi, my już mamy trzecią parę Superfitów sandałków (modele chłopięce na 2 klamerki i rzep) z beżowym środkiem. Służą jako kapcie po domu - są niesamowicie wygodne. Aktualna cena to niestety 149 zł Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Ara superfit - gdzie w Warszawie? 19.04.06, 23:15 Bardzo mi sie spodobały te buciki (różne modele) na stronie www, ale nie wiem, w jakim warszawskim sklepie jest ich duży wybór. Na stronie importera wymieniają np. sklep Bartek w CH Bemowo (Carrefour), ale jak tam ostatnio byłam, to nie widziałam chyba ani jednej pary butków tej firmy. Najbardziej interesują mnie te właśnie okolice, czyli Bemowo, Żoliborz, Jelonki itp. aga Odpowiedz Link Zgłoś
magda_zet Re: Ara superfit - gdzie w Warszawie? 20.04.06, 08:38 Na ul. Czumy były zimowe, letnich nie ma, ale może będą później. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1408 Re: Ara superfit - gdzie w Warszawie? 20.04.06, 08:52 Na Bemowie są , wiszą oddzielnie. Jak wchodzisz do sklepu to po lewej stronie obok kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
tulcia Re: Ara superfit - gdzie w Warszawie? 20.04.06, 13:51 Moja coreczka miala te buciki-sandalki. Sa swietne. Bardzo wygodne i elastyczne. Ja bardzo polecam, ale tylko takie, ktore maja profilowana wkladke. Odpowiedz Link Zgłoś