iwek33 19.04.06, 19:45 Na allegro pojawiły się koszyczki do wózków-parasolek przewozowych typu chicco caddy, wklejam linka dla zainteresowanych www.allegro.pl/item99431442_koszyk_do_laski_nr_3_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwek33 Re: Koszyczek do parsolek przewozowych typu Caddy 19.04.06, 19:47 i takie: www.allegro.pl/item99433549_koszyk_do_laski_nr_4_.html Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Koszyczek do parsolek przewozowych typu Caddy 19.04.06, 20:51 Iwek poradź, bo mój wózek wzięła do przetestowania znajoma i nie mogę zmierzyć - który koszyk lepiej pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Koszyczek do parsolek przewozowych typu Caddy 19.04.06, 21:30 Pia, nie mogę dokładnie zmierzyć, bo sprzedałam swój stary model Caddy z koszyczkiem, a teraz w tym nowym mam koszyczek z Coneco Speede, ale tamten koszyczek miałam bardzo podobny ( identyczny?) do drugiego, czyli raczej ten: www.allegro.pl/item99433549_koszyk_do_laski_nr_4_.html Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Koszyczek do parsolek przewozowych typu Caddy 20.04.06, 21:37 A barierka pasująca do Caddy ( i innych lekkich parasolek) jest tu: www.allegro.pl/item98877387_bariera_plastikowa_do_wozka_.html ( podaję informację, ponieważ dostaję pytania na maila, gdzie kupić barierkę) Odpowiedz Link Zgłoś
baziaczek Re: Koszyczek do parsolek przewozowych typu Caddy 22.04.06, 23:21 Wreszcie się zdecydowałam i kupiłam dziś chicco caddy, w sklepie firmowym chicco, w Krakowie na Czyżynach. Superwózio. I fajna cena - miły pan dał mi rabat ze 199 na 179 zł i mogłam zapłacić kartą )) Polecam, bo to taniej niż na allegro i wogóle taniej niż gdziekolwiek indziej (np. pani która masowo sprzedaje na allegro w sklepie w Krakowie na Dąbiu miała Caddy za 239 zł). Wózek mam rudy - chyba najfajniejszy kolorek. Dobrze się podbija. I nie jest wcale taki niski jak ktoś pisła. Rączki są na tej samej wysokości co Pliko P3. I jest naprawdę lakki! Dzięki iwek33 za polecenie wózka. Odpowiedz Link Zgłoś
polly6 do iwek33 26.04.06, 15:31 droga iwek33 bardzo cię proszę o przesłanie fotek z twoim patentem na podnóżek w caddy i innymi dodatkami typu koszyczek, barierka. Dziś kupiłam ten wózek i naprawdę jest bardzo fajny jako lekka parasolka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś