mama_emilka 20.04.06, 20:10 Witam wszystkie mamy.Prosze o rade... co moge kupic synkowi na jego 1 urodzinki.Nie mam pojecia co moglabym mu kupic.Myslalam ze moze jakies zabawki do ogrodu...Bardzo prosze o rade.Z gory bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mania3 Re: Co kupic synkowi na jego 1 urodzinki POMOCY!! 20.04.06, 20:37 Ja kupiłam małemu taki stolik Chicco.Z jednej strony blatu są takie rózne "grające" przyciski i światełka a z drugiej jest powierzchnia do układania klocków.Całkiem fajna rzecz i wg producenta wystarcza do 3 lat.I rzeczywiście tak może być, bo są tam zadania o różnym stopniu trudności.Ale w przypadku mojego dziecka i tak nic nie przebije samochodów.Uwielbia je każej wielkości i marki.Dostał na urodziny dwie duże ciężarówki i są zdecydowanym hitem Odpowiedz Link Zgłoś
janka19 Re: Co kupic synkowi na jego 1 urodzinki POMOCY!! 20.04.06, 21:41 Właśnie miałam polecić stolik chicco, ale koleżanka mnie ubiegła. U nas to od paru miesiecy zabawka nr 1.Bawią się nią codziennie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Co kupic synkowi na jego 1 urodzinki POMOCY!! 20.04.06, 22:17 Ja swojemu kupię Learning Home Fisher Price. Zobacz demo: www.fisher-price.com/us/infanttoys/demo.asp?id=30446&DemoID=C6327 Pytałam się osób, które mają ten domek i wszystkie sobie go chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
monika26kr Re: domek 21.04.06, 08:30 www.allegro.pl/item98312929_nowosc_wesoly_domek_fisher_price_bawi_i_uczy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: Co kupic synkowi na jego 1 urodzinki POMOCY!! 20.04.06, 23:21 Do dzisiaj miałam ten sam problem i problem szybko rozwiązałam. Postanowiłam kupic konika bujanego Little Tikes: allegro.pl/item98709635_little_tikes_konik_na_biegunach_wysylka_gratis_.html Mam synka starszego tez (w grudniu skonczy 3 latka) i obydwoje skorzystaja z zabawki) Czytałam pochlebne opinie na temat tych bujaków i zdecydowalam się natychmiast na zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
kajka04 Re: Co kupic synkowi na jego 1 urodzinki POMOCY!! 20.04.06, 23:25 1, konik bujany LT 2, traktor z przyczepą i zwierzętami, które wydają dźwięki, traktor "mruga" światłami, trąbi, jedzie , wygrywając melodię 3, stolik playskool 4, straż pożarna playskool (powyższe z własnej obserwacji u swojego dziecka) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Re: Co kupic synkowi na jego 1 urodzinki POMOCY!! 21.04.06, 08:09 Gigant truck Wadera - u nas hit od pierwszych urodzin az do teraz (za tydzień 2- gie urodziny) Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Co kupic synkowi na jego 1 urodzinki POMOCY!! 21.04.06, 08:27 U starszej córeczki rewelacją były klocki Lego Duplo - zestaw z Kubusiem Puchatkiem. Była tam zjeżdżalnia, drzewo ze skrytką dla Kubusia. Jak nie ma jeszcze klocków to warto - zabawka nadługie lata. Ale wg mnie tylko oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
monika26kr Re: Co kupic synkowi na jego 1 urodzinki POMOCY!! 21.04.06, 08:32 Mozesz napisac cos wiecej o tym zestawie? Ja szukam wlasnie pomyslu na prezent dla dwulatki - Duplo sa chyba lepsze na prezent dla dzieci w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś