finezze 21.04.06, 08:38 Blagam napiszcie jakis sposob na wywabienie plam z dlugopisu niebieskiego. Moj maly artysta przed chwila ukradkiem poczestowal sie dlugopisem i w ciagu kilku sekund zabazgral cala nowiutenka poduszke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biwonas Re: Pomocy!! 21.04.06, 08:41 Podejżewam że nic na atrament nie pmoże bo chyba nawet Vanish tego nie ruszy! Chyba będzie trzeba kupić nową podusię! Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Pomocy!! 21.04.06, 08:42 Coś ze spirytusem. Pamiętam ,że w podstawówce jedna nauczycielka czyściła ławki denaturatem i długopisy schodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Re: Pomocy!! 21.04.06, 08:50 Tak, potrzeć wacikiem nasączonym spirytusem. Odpowiedz Link Zgłoś
finezze Re: Pomocy!! 21.04.06, 08:52 Ale ja te poduszke namoczylam juz w wodzie z proszkiem Na mokro tez moge te plamy przetrzec ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Re: Pomocy!! 21.04.06, 08:54 Nie wiem, spróbuj. Ja stosowałam spirytus na suchą tkaninę. Odpowiedz Link Zgłoś
jashka80dm Re: Pomocy!! 21.04.06, 14:27 Moja babcia pracowala kiedys w biurze, i od zawsze pamietam ze tusz z dlugopisu wywabiala denaturatem. ja kiedys tez w podtawowce wywabialam dlugopis ale nie pamietam z jakim skutkiem. sprawdz denaturat. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś