Dodaj do ulubionych

firmowe ubranka-allegro

22.04.06, 12:33
moglybyscie polecic mi jakiegos godnego zaufania sprzedawce firmowych ubranek
na allegro?
na co zwracac uwage przy takich cakupach?interesuja mnie nowe ciuszki dla
mojej prawie 4 miesiecznej Olenki
Obserwuj wątek
    • magia Re: firmowe ubranka-allegro 22.04.06, 16:03
      Co masz na mysli piszac 'firmowe', bo firmowe to sa wszystkie. Wymien konkretne
      marki, to bedzie latwiej cos podpowiedziec.
      • dzidzia_ch Re: firmowe ubranka-allegro 22.04.06, 16:15
        ok smile!
        myslalam o Kappahl,George,Next itp.
        • mam6lat Re: firmowe ubranka-allegro 22.04.06, 17:23
          George,Next -jeśłi używane na 99% wyciągnięte z ciuchlandów - chcesz kupić
          maluchowi?,
          jeśli nowe to z przecen bardzo stare linie;
          99% - bo jest maleńka grupa sprzedających używane po swoim maluchu
          sama kiedyś sprzedałam NEXT ktore mój maluch dostał w prezencie od zagranicznej
          cioci;
          popytaj na forum - dziewczyny sprzedają ciuszki po swoich dzieciach z H&M,
          Cubusa, KappAhla - jakość, moim zdaniem doskonała (sama odsprzedaję po swoich
          synkach rzeczy, w porównaniu a Allegrowymi lepsze i tańsze)
          teraz wole przyoszczedzić i kupuję tamte "firmówki" niz nowe lub używane
          badziewko....na Allegro zdecydowanie sie "przejechalam"
          mogę dać ci kontakt do koleżankek z córeczkami
          pozdr.
          • dzidzia_ch Re: firmowe ubranka-allegro 22.04.06, 19:37
            poprosze o ten namiar smile!
          • magkan Re: firmowe ubranka-allegro 24.04.06, 17:12
            ja też poproszę o namiary, szukam ubranek dla dziewczynki
    • jasia127 Re: firmowe ubranka-allegro 25.04.06, 12:37
      witam. ja kupilam kilka ubranek na allegrood ludzi z wieksza liczba gwiazdek. sa
      to ubranka h&m i inne. sa w swietnym stanie. w ogole nie widac ze uzywane.
      wygladaja jak nowe. ile takie male dziecko moze zuzyc? nigdy sie nie
      przejechalam na allegro. ciuszki maja zazwyczaj opis w jakim sa stanie bdb czy
      db. nigdy sie nie zawiodlamwink
      polecam allegro. mozna kupic super rzeczy tanio a kazdy sprzedawca ma opinie od
      poprzednich jego klientow.
      pozdrawiam
      • agnieszka10012 Re: firmowe ubranka-allegro 25.04.06, 14:42
        witajcie
        Mam mnóstwo ubranek takich marek jak ; Next Mothercare, Confetti, 3 de pommes,
        Early days i chyba Ladybird mam tez z H&M sa to ubranka tylko i wyłacznie po
        moim jednym dziecku dostawałam je od mojej siostry która mieszka w Londynie i
        od mojej mamy która też tam mieszka.Sprzedaje na allegro ale ubranek narazie
        jeszcze nie wsytawiałam bo nie mam za bardzo czasu. Jeżeli ktoś jest
        zainteresowany to zapraszam na mail- agnieszka10012@gazeta.pl
    • aiwilo1 Re: firmowe ubranka-allegro 25.04.06, 15:03
      ja również sprzedaję na allegro ubranka po mojej córci i zawsze dokładnie opisuję stan ubranek ubranka mała dostaje od rodziny mieszkającej w Niemczech jak i w Angli. Czasami teżcoś kupię i nie zdarzyło mi się kupić coś nie tak warto czytać opisy ubranek a naprawdę można coś fajnego kupić pozdrawiam
      • mania3 Re: firmowe ubranka-allegro 25.04.06, 15:53
        E tam.Ja na allegro kupuję prawie wyłącznie rzeczy Next i jeszcze nigdy się nie
        przejechałam(no, może raz,ale to był nieuczciwy sprzedawca)Rzeczy które kupiłam
        są w bardzo dobrym stanie, prawie jak nowe,tylko trzeba zwracać uwagę na
        opis.Ja kupuje tylko te w stanie bdb a najchętniej te w idealnym.Sprawdzam tez
        opinie o sprzedawcy i jak nie są bez zarzutu to nie kupuję.Co do tych rzeczy z
        lumpexu, to nawet gdyby były, to co mnie to obchodzi skąd pochodzą skoro są w
        idealnym stanie.A co do tego czy są z najnowszej linii czy nie to też nie robi
        na mnie wrażenia.Ważne ,że ładne i zadbane.Ja polecam kupowanie next na
        allegro, trzeba po prostu uważnie czytać i obserwowaćsmile.
        • malenama1 Re: firmowe ubranka-allegro 25.04.06, 16:31
          Witamsmile
          Ja także kupuję czasami uzywane ciuszki na allegro i z reguły jestem zadowolna.
          Może trzy razy zdarzyło mi sie,że rzecz, która miała być w bdb stanie nadawała
          się jedynie do piaskownicy. Ponieważ nie mam akurat w rodzinie młodszego dziecka
          od mojej córeczki to czasem też sprzedaję po mojej Małej ciuszki ale te w bdb
          stanie i markowe, które kupiłam wcześniej m.in. w Zarze, Cubusie albo które Mała
          dostała od cioci z Niemiec.
          Najlepiej, tak jak pisały dzewczyny, czytać dokładnie opisy.
          Jesli chodzi onowe ciuszki to dziewczyny polecały :
          www.szafamalucha.pl/product_info.php?cPath=21_38&products_id=466. Pozdrawiam
          • dzidzia_ch Re: firmowe ubranka-allegro 26.04.06, 12:23
            dzieki dziewczyny!
            a gdzie mozna ogladnac w necie ciuszki kappahl,george itp.?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka