dzidzia_ch 22.04.06, 12:33 moglybyscie polecic mi jakiegos godnego zaufania sprzedawce firmowych ubranek na allegro? na co zwracac uwage przy takich cakupach?interesuja mnie nowe ciuszki dla mojej prawie 4 miesiecznej Olenki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magia Re: firmowe ubranka-allegro 22.04.06, 16:03 Co masz na mysli piszac 'firmowe', bo firmowe to sa wszystkie. Wymien konkretne marki, to bedzie latwiej cos podpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: firmowe ubranka-allegro 22.04.06, 16:15 ok ! myslalam o Kappahl,George,Next itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: firmowe ubranka-allegro 22.04.06, 17:23 George,Next -jeśłi używane na 99% wyciągnięte z ciuchlandów - chcesz kupić maluchowi?, jeśli nowe to z przecen bardzo stare linie; 99% - bo jest maleńka grupa sprzedających używane po swoim maluchu sama kiedyś sprzedałam NEXT ktore mój maluch dostał w prezencie od zagranicznej cioci; popytaj na forum - dziewczyny sprzedają ciuszki po swoich dzieciach z H&M, Cubusa, KappAhla - jakość, moim zdaniem doskonała (sama odsprzedaję po swoich synkach rzeczy, w porównaniu a Allegrowymi lepsze i tańsze) teraz wole przyoszczedzić i kupuję tamte "firmówki" niz nowe lub używane badziewko....na Allegro zdecydowanie sie "przejechalam" mogę dać ci kontakt do koleżankek z córeczkami pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
magkan Re: firmowe ubranka-allegro 24.04.06, 17:12 ja też poproszę o namiary, szukam ubranek dla dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
jasia127 Re: firmowe ubranka-allegro 25.04.06, 12:37 witam. ja kupilam kilka ubranek na allegrood ludzi z wieksza liczba gwiazdek. sa to ubranka h&m i inne. sa w swietnym stanie. w ogole nie widac ze uzywane. wygladaja jak nowe. ile takie male dziecko moze zuzyc? nigdy sie nie przejechalam na allegro. ciuszki maja zazwyczaj opis w jakim sa stanie bdb czy db. nigdy sie nie zawiodlam polecam allegro. mozna kupic super rzeczy tanio a kazdy sprzedawca ma opinie od poprzednich jego klientow. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka10012 Re: firmowe ubranka-allegro 25.04.06, 14:42 witajcie Mam mnóstwo ubranek takich marek jak ; Next Mothercare, Confetti, 3 de pommes, Early days i chyba Ladybird mam tez z H&M sa to ubranka tylko i wyłacznie po moim jednym dziecku dostawałam je od mojej siostry która mieszka w Londynie i od mojej mamy która też tam mieszka.Sprzedaje na allegro ale ubranek narazie jeszcze nie wsytawiałam bo nie mam za bardzo czasu. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na mail- agnieszka10012@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aiwilo1 Re: firmowe ubranka-allegro 25.04.06, 15:03 ja również sprzedaję na allegro ubranka po mojej córci i zawsze dokładnie opisuję stan ubranek ubranka mała dostaje od rodziny mieszkającej w Niemczech jak i w Angli. Czasami teżcoś kupię i nie zdarzyło mi się kupić coś nie tak warto czytać opisy ubranek a naprawdę można coś fajnego kupić pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mania3 Re: firmowe ubranka-allegro 25.04.06, 15:53 E tam.Ja na allegro kupuję prawie wyłącznie rzeczy Next i jeszcze nigdy się nie przejechałam(no, może raz,ale to był nieuczciwy sprzedawca)Rzeczy które kupiłam są w bardzo dobrym stanie, prawie jak nowe,tylko trzeba zwracać uwagę na opis.Ja kupuje tylko te w stanie bdb a najchętniej te w idealnym.Sprawdzam tez opinie o sprzedawcy i jak nie są bez zarzutu to nie kupuję.Co do tych rzeczy z lumpexu, to nawet gdyby były, to co mnie to obchodzi skąd pochodzą skoro są w idealnym stanie.A co do tego czy są z najnowszej linii czy nie to też nie robi na mnie wrażenia.Ważne ,że ładne i zadbane.Ja polecam kupowanie next na allegro, trzeba po prostu uważnie czytać i obserwować. Odpowiedz Link Zgłoś
malenama1 Re: firmowe ubranka-allegro 25.04.06, 16:31 Witam Ja także kupuję czasami uzywane ciuszki na allegro i z reguły jestem zadowolna. Może trzy razy zdarzyło mi sie,że rzecz, która miała być w bdb stanie nadawała się jedynie do piaskownicy. Ponieważ nie mam akurat w rodzinie młodszego dziecka od mojej córeczki to czasem też sprzedaję po mojej Małej ciuszki ale te w bdb stanie i markowe, które kupiłam wcześniej m.in. w Zarze, Cubusie albo które Mała dostała od cioci z Niemiec. Najlepiej, tak jak pisały dzewczyny, czytać dokładnie opisy. Jesli chodzi onowe ciuszki to dziewczyny polecały : www.szafamalucha.pl/product_info.php?cPath=21_38&products_id=466. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: firmowe ubranka-allegro 26.04.06, 12:23 dzieki dziewczyny! a gdzie mozna ogladnac w necie ciuszki kappahl,george itp.? Odpowiedz Link Zgłoś