Dodaj do ulubionych

AVENT ISSIS co sądzicie?

04.05.06, 23:54
czy ten laktator jest dobry?
za 160 zl z 2 butelkami, smoczkami, nakladkami na butelki..
a w ogole to on jest rećzny tak? a jaki elektryczny polecacie, bo to w sumie
ta sama cena..
Obserwuj wątek
    • paszczakowna1 Re: AVENT ISSIS co sądzicie? 04.05.06, 23:59
      Reczny. Nie moge polecic ani odradzic, bo jeszcze nie urodzilam (ale kupilam, bo
      opinie dobra ma). Natomiast mozna kupic nowy z pelnym zestawem akcesoriow na
      allegro za 110 zl, wiec nie przeplacaj.
    • joanna29 Re: AVENT ISSIS co sądzicie? 05.05.06, 07:13
      Właśnie go uzywałam po raz pierwszy i jestem super. Ściąga się łatwo i szybko,
      bezboleśnie. Laktator jest ręczny, ale jest łatwy w obsludze i nei wymaga duzo
      cierpliwości czy pracy. Naprawde bardzo mi on pasuje.
      Swoją drogą nie wiem dlaczego w szpitalach roblem z uzywania laktatorow. Moze
      gdybym go używała od samego poczatku tj od dnia narodzin synka to nie miala bym
      kłopotów po powrocie do domu.
      • madzikowa2 Re: AVENT ISSIS co sądzicie? 05.05.06, 09:37
        Polecam, używałam go przez 20 miesięcy. Odciąga się na prawdę szybko i sprawnie.
        • pysiaczek1234 Re: AVENT ISSIS co sądzicie? 05.05.06, 10:06
          ja miałam ten laktator. nie jestem zbyt zadowolona wole elektryczny medela. ja
          miałam strasznie dużo mleka i siedziałam na przemian z małą przy cycku i za
          chwile z tym laktatorem namachałam sie tak ręką że odechciewało się
          wszystkiego. kupiłam elektryczny i wtedy odciąganie trwało szybciej i ja miałam
          troche czasu na odpoczynek.
    • mlodamama20l a na jakiej zasadzie on dziala? 05.05.06, 11:34
      tez go widzialam, ale nie dostrzeglam zadnej pompki, a nie jest elektryczny,
      wiec? w jaki sposob odciaga sie nim pokarm? i czy reka nie boli przy duzej
      ilosci pokarmu do odciagniecia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka