Dodaj do ulubionych

Jaką spacerówkę do 500 zł polecacie?

08.05.06, 13:41
Moja mała ma 5,5 m-ca juz nie długo przesiadka więc się orientuję
Pozdrawiam Monika
Obserwuj wątek
    • tweety_bird Re: Jaką spacerówkę do 500 zł polecacie? 08.05.06, 14:58
      Moje koleżanki - mamusie starszych pociech, polecają wózeczki GRACO. Cena zależy
      od modelu. Zerknij np. tutaj:

www.swiatdziecka.pl/shop.html?cat=71
      Podobno to pojazdy nie do zdarcia smile))
      Można też kupić nowy model w jeszcze korzystniejszej cenie na Allegro. Ostatnio
      jedna z moich znajomych tam właśnie kupiła nowiutką spacerówkę GRACO.
    • aga2008 Re: Jaką spacerówkę do 500 zł polecacie? 08.05.06, 19:46
      Graco Citisport.
      • roksanaa22 Re: Jaką spacerówkę do 500 zł polecacie? 08.05.06, 20:08
        ja zdecydowanie odradzam graco!!!miałam spacerówkę za 900 zł i była
        paskudna.zle sie prowadziła była sztywna,mało miejsca dla dzidzi,mało
        funkcji.jedyny atut to atrakcyjny wygląd.

zobacz chicco london
    • dagmara_maz Re: Jaką spacerówkę do 500 zł polecacie? 08.05.06, 20:12
      chicco ct 0.5
      lekki, łatwo się składa (taszczę wózek klatka schodową więc waga była b.wazna),
      budka, opuszczane oparcie (niezupełnie płasko, ale dobrze), folia od deszczu,
      osłona na nóżki,
      390 zł
      A najlepiej zajrzyj na forum zakupy tam aż się roi od takich postów smile
      powodzenia
    • come_back Re: Jaką spacerówkę do 500 zł polecacie? 08.05.06, 20:18
      Kupuj wszytsko tylko nie graco, zagma, zooty i inne wynalazki polskich firm. Co
      do graco, to nie maja wcale amortyzacji, choc producent zapewnia inaczej-
      nieprawda- wiem, bo przez 2 m-ce przymierzalam Kasie do: aero, mirage,
      expedition grande (niestebilny, chybotliwy, po prostu niebezpieczny!), potem
      probowalysmy nastepnych wynalazkow w stylu spree, vivo i powiem Ci, ze nie sa
      warte tej kasy; nie sa to najgorsze wozki, ale za polowe tej ceny, owszem, na
      pewno nie za tyle ile chce producent.
      Wiem co mowie, bo swojego czasu bylam strasznie nakrecona na ta marke, ale na
      szczescie po lekturze forum "zakupy" przeszlo mi skutecznie.
      Sama chce kupic JANE ENERGY- jest niewiele drpzsza od kwoty, ktora podajesz-
      ok.560 zl. a jest to na prawde super wozek; sama robie wywiad na temat wozkow
      juz od dawna i jestem na biezaco smile
      Wszystko zalezy od tego jaki to ma byc wozek, jakie ma miec kola, ile ma wazyc,
      czy chcesz zeby sie rozkladal na plasko itp. Idz na "zakupy" tam dziewczynyn
      zawsze chetnie doradza
      Pozdrawiam smile
      • olinka0 Re: Jaką spacerówkę do 500 zł polecacie? 08.05.06, 20:41
        Hej,
        jeżeli chodzi o spacerówkę, dziś oglądałam spacerówkę Esprit-nie wiem czy
        znacie,ale cenowo i jakościowo jest godna polecenia. Nie wiem, czy jesteście z
        Warszawy ale to nie problem , gdyż można ją zamówić przez internet. Znaleźliśmy
        również świetny hamaczek dla naszej córeczki, przyznam, że nigdzie w Polsce nie
        spotkałam czegoś takiego. Dziecko rewelacyjnie odpoczywa i bardzo szybko
        zasypia. Nie rozstajemy się z naszym wiszącym łóżeczkiem.
        dla zainteresowanych podaję adres strony- hamaczki dla małych i dużych
        www.bujane.pl
        www.amko.com.pl - wózki
        pozdrawiamy.
        • pycia07 Re: Jaką spacerówkę do 500 zł polecacie? 08.05.06, 20:58
          graco mosaic
          dzisiaj dostałam kupowałam na allegro
          moja Oliwa ma skończone 6 miesięcy i jestesmy bardzo zadowolone dużo miejsca rozkłada się na płasko
          polecam gorąco
          ale najlepszym rozwiązaniem jest pójść do sklepu obejrzeć wsadzić malucha przejechac się po sklepie....a potem....kupić wózek wybrany na allgro my kupilismy praie 100 zł taniej i dostaliśmy gratisy
          P.
          • 111a4 Re: Jaką spacerówkę do 500 zł polecacie? 08.05.06, 21:30
            my jezdzimy graco mosaic od półłtorej miesiaca i czy ja wiem czy on taki godny
            polecenia???fakt - lekki,super sie składa,niezle sie prowadzi.niestety oparcia
            nie da sie uregulowac na zupełnie pionowo.i tak jakos dziecko siedzi dziwnie.no
            i jak dla mnie ma mało miejsca.z uwagi na to zostawiłam stary wózek (wiekszy,na
            pompowanych kołach na przyszła zime).jakos ciezko mi sobie wyobrazic dziecko w
            kombinezonie siedzace w tym wózku.
            • come_back Re: Jaką spacerówkę do 500 zł polecacie? 08.05.06, 22:02
              Dla mnie mosaik to totalna porazka. pomijam jego watpliwa estretyke, to wcale
              nie rozklada sie na plasko, ma sztuczny wstretny material, kola pozbawione
              prawdziwej amortyzacji, no i rzeczywiscie wcale nie ma w nim tak duzo miejsc.
              Chyba, ze Dzieciaszek Malutkismile. Kasia jest srednia, ale raczej zal. do
              wiekszych i jakos nie widzialam jej w tym wozku w kombinezonie.
              Na prawde sa lepsze niz GRACO. Pzremysl to, bo ja przez pochopne kupowanie mam
              juz 2 sredniej jakosci czolgi, a teraz kupujemy JANE ENERGY lub CARRERE PRO, bo
              sa max. warte tej kasy. Od gRaco lepsze sa juz na pewno BABY DESIGN
            • pycia07 Re: do 111a4 graco mosaic 09.05.06, 13:14
              no własnie tak jak napisałam najlepiej zabrać malucha ze sobą do sklepu i przymierzyć
              moja Oliwa nie jest dużym dzieckiem i ten graco mosaic bardzo jej odpowiadasmile))choć bałam się trochę bo wczesniej jeździłyśmy wózkiem na paskach i dmuchanych kołach i napewno w porównaniu z graco była lepsza amortyzacja
              ale teraz Oliwa usypia na spacerach w tym mieści się i nie jest to na ścisk lubi siedzieć a mnie łatwo się reguluje oparcie i jestem zadowolona
              czyli każdemu wedługo potrzeb
              P.
    • marggo Re: Jaką spacerówkę do 500 zł polecacie? 08.05.06, 21:55
      Mój syn jeździ Graco Mirage. Jako kierowca - jestem z niego bardzo zadowolona
      (a dodam, ze mieszkamy w domu, wiec spacery zazwyczaj po ogrodzie - nie po
      rownym terenie w postaci chodniczków). Amortyzatory faktycznie nie sa jakies
      rewelacyjne, ale nie ma tez tragedii! Guza sobie dziecko w kazdym razie lezac w
      wozku nie nabijewink
      Kierowca zadowolony, pasażer równiez!
      Pozdr
      • 111a4 Re: Jaką spacerówkę do 500 zł polecacie? 09.05.06, 17:03
        oczywiscie ze kazdy ma swoje zdanie.moje dziecko tez nie jest duze ale i tak
        mosaic wydaje mi sie mały...
        • fryta84 Re: Jaką spacerówkę do 500 zł polecacie? 09.05.06, 18:36
          ja mam GRACO ULTIMĘ PLUS i jestem strasznie zadowolona. jedyna wada na jaką nie
          zwróciłam uwagi jest taka że ten wózek nie ma regulowanego podnóżka co jest
          niewygodne jak mój maluszek zaśnie na spacerku bo drętwieją mu nóżki. ale
          ogólnie jest super jeżdzę nim od początku marca. Dużym plusem jest ogromny
          opuszczany kosz na zakupy, wiec wszystko to co potrzebuję zabieram i nie
          martwię sie że sie nie zmieści. pozdrawiam
          • nycole Re: Jaką spacerówkę do 500 zł polecacie? 09.05.06, 19:25
            Deltim Kazoo
            www.deltim.com.pl/kazoo.htm
    • nycole Re: Jaką spacerówkę do 500 zł polecacie? 09.05.06, 19:26
      Graco odradzam - to samo powiedzą Ci dobrzy sprzedawcy ...
      • ninka70 Re: Jaką spacerówkę do 500 zł polecacie? 09.05.06, 20:30
        Czy ktos moze ma lub testowal Mclarena? Sprzedawca bardzo zachecal,
        argumentujac, ze wozek sie super prowadzi (gdzie indziej srodek ciezkosci niz w
        typowych spacerowkach). Ale ten wozek w "golej" wersji tzn. bez zadnej owiewki
        czy spiworka kosztuje ponad 700 zl. Zastanawiam sie czy faktycznie jest wart
        swojej ceny.
        • monikajust Dziekuje bardzo za odpowiedzi 10.05.06, 11:37
          DZIEKUJE PIEKNIE ZA WASZE ODPOWIEDZI NA MOJ PROBLEM TERAZ DOPIERO MAM PROBLEM I
          WIDZE ZE TO WCALE NIE JEST łATWY WYBóR
          JESZCZE RAZ DZIEKI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka