szpulakasia 09.05.06, 21:38 czy będzie dobra dla 3 letniej dziewczynki i czy znajdę taką w jakimś dużym markecie typu auchan na śląsku....Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Hulajnoga 3 kołowa 09.05.06, 22:14 Ja niedawno kupiłam trójkołową hulajnogę dla córki 3,5-letniej. Fajna sprawa My kupiliśmy w Decathlonie. aga Odpowiedz Link Zgłoś
197575a Re: dziewczyny 10.05.06, 09:40 podajcie cenę takiej hulajnogi i gdzie jest ten sklep Decathlon? Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: dziewczyny 10.05.06, 09:43 kilka dni temu kupilam dokladniej z tej aukcji www.allegro.pl/item100352343__hulajnoga_dla_dzieci_3_kola_piekne_kolory_hit_.html mam nadzieje, ze dzisiaj przyjdzie. corka w sierpniu skonczy 3 lata. jak dostane i przetestuje to dam znac pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: dziewczyny 10.05.06, 09:55 Ja też polecam hulajnogi z Decathlona (mamy właśnie trzykołową, córka ma 3,5 roku) - cena ok. 100 zł, ale myślę, że warto. Są trochę podobne do tych z linku poniżej, ale naprawdę super wykonane,mają fajne migające światełka po bokach, koszyczek z przodu, gumowe kółeczka, jest stabilna. Produkują ją w dwóch kolorach: różową z takimi "kucykami" przy rączkach i bardziej uniwersalną - czerwono-żółtą (taką mamy). Sklep Decathlona jest m.in. w Markach w centrum M1 (przy IKEI) Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: Hulajnoga 3 kołowa 10.05.06, 18:57 Wydaje mi się że hulajnoga trzykołowa jest dla młodszych dzieci. Mój synek nauczył się jeździć na takiej zanim skończył 2 lata (naśladował swoją starszą siostrę cioteczną). Teraz mały ma 3 lata i 7 miesięcy i właśnie planujemy kupno zwykłej dwukołowej hulajnogi. Synek jeździł na takiej kilka tygodni temu u naszych znajomych i szło mu po prostu rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś