kaliaa 19.05.06, 21:51 dziewczyny jakie polecacie? widzialam w ikei, ale sa doyc drogie kolo 200 zl sporo jest na allegro tanszych kolo 100 zl, ale nie wiem jak z ich jakoscia czy ktos sie orientuje w tej kwestii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena99 Re: bramki na schody 19.05.06, 22:07 Hej, Ja mam dwie, obie z IKEI. Jedna kupiona w sklepie, druga na allegro (używana i tańsza). Przy wyborze zwróć uwagę na sposób otwierania (czy można jedna reką, czy trzeba się schylać itp.). A także na szerokość bramek - niektóre tańsze są bardzo wąskie. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamro Re: bramki na schody 19.05.06, 22:50 Też mam z Ikei, tą drewnianą za 200 zł i jest rewelacyjna. Dostępna w tym samym sklepie bramka metalowa za 100 zł nie jest godna polecenia przynajmniej z dwóch względów: ma próg, o który można się potknąć, i który po prostu zawadza i, po drugie, jest metalowa, czyli strasznie twarda, jak dziecko w nią uderzy to może być dla niego bardzo nieprzyjemne. Ja swoją bramkę kupiłam na Allegro za połowę ceny, używaną w idealnym stanie. Inne tańsze bramki: wiele z nich nie otwiera się(!) Producenci zapewniają że 70 cm przeszkoda jest bez trudu pokonywana przez dorosłych a dla dzieci jest nie do przebycia... No mnie jakoś nie uśmiecha się skakanie przez bramkę za każdym razem. Tym bardziej jeśli bramka ma zagradzać wejście do kuchni; tu mamy do czynienia z czystym absurdem. Skakanie z talerzami, dymiącymi garami, szklankami herbaty... Ktoś chyba nie pomyślał Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: bramki na schody 19.05.06, 22:58 patrzylam na allegro bo chetnie bym kupila uzywana, ale albo ich nie ma obecnie albo ja zle szukam Odpowiedz Link Zgłoś
ewamro Re: bramki na schody 19.05.06, 23:12 Wiem, nieczęsto bywają Ale jeśli możesz zaczekać jeszcze trochę to czekaj. Ja już miałam w desperacji do sklepu jechać po nową i tylko przed wyjściem zerknęłam do Allegro... i trafiłam na aukcję z "kup teraz" i to w moim mieście z odbiorem osobistym Odpowiedz Link Zgłoś