Dodaj do ulubionych

bramki na schody

19.05.06, 21:51
dziewczyny jakie polecacie?
widzialam w ikei, ale sa doyc drogie kolo 200 zl
sporo jest na allegro tanszych kolo 100 zl, ale nie wiem jak z ich jakoscia
czy ktos sie orientuje w tej kwestii?
Obserwuj wątek
    • lena99 Re: bramki na schody 19.05.06, 22:07
      Hej,
      Ja mam dwie, obie z IKEI. Jedna kupiona w sklepie, druga na allegro (używana i
      tańszasmile).
      Przy wyborze zwróć uwagę na sposób otwierania (czy można jedna reką, czy trzeba
      się schylać itp.). A także na szerokość bramek - niektóre tańsze są bardzo
      wąskie.
      Pzdr.
    • ewamro Re: bramki na schody 19.05.06, 22:50
      Też mam z Ikei, tą drewnianą za 200 zł i jest rewelacyjna. Dostępna w tym samym
      sklepie bramka metalowa za 100 zł nie jest godna polecenia przynajmniej z dwóch
      względów: ma próg, o który można się potknąć, i który po prostu zawadza i, po
      drugie, jest metalowa, czyli strasznie twarda, jak dziecko w nią uderzy to może
      być dla niego bardzo nieprzyjemne.
      Ja swoją bramkę kupiłam na Allegro za połowę ceny, używaną w idealnym stanie.

Inne tańsze bramki: wiele z nich nie otwiera się(!) Producenci zapewniają że 70
      cm przeszkoda jest bez trudu pokonywana przez dorosłych a dla dzieci jest nie
      do przebycia... No mnie jakoś nie uśmiecha się skakanie przez bramkę za każdym
      razem. Tym bardziej jeśli bramka ma zagradzać wejście do kuchni; tu mamy do
      czynienia z czystym absurdem. Skakanie z talerzami, dymiącymi garami,
      szklankami herbaty... Ktoś chyba nie pomyślał smile
      • kaliaa Re: bramki na schody 19.05.06, 22:58
        patrzylam na allegro bo chetnie bym kupila uzywana, ale albo ich nie ma obecnie
        albo ja zle szukam sad
        • ewamro Re: bramki na schody 19.05.06, 23:12
          Wiem, nieczęsto bywają sad Ale jeśli możesz zaczekać jeszcze trochę to czekaj.
          Ja już miałam w desperacji do sklepu jechać po nową i tylko przed wyjściem
          zerknęłam do Allegro... i trafiłam na aukcję z "kup teraz" i to w moim mieście
          z odbiorem osobistym smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka