Dodaj do ulubionych

Torebka - Viva!

15.06.06, 14:18
Super torebka w tym m-cu w vivie! Kupiłam sobie i jest naprawdę ładna,
beżowo-różowa (są jeszcze czarne i niebieskie), duża, na ramię, z kieszonką,i
ładnie uszyta. Normalnie szoka że taka i w gazecie, polecam.
Obserwuj wątek
    • wiotka_trzpiotka Re: Torebka - Viva! 15.06.06, 19:17
      i co, masz zamiar chodzić z nią po ulicy? z torebką z gazety?
      absolutny brak gustu!
      • monia145 Re: Torebka - Viva! 15.06.06, 19:21
        I do tego jeszcze gustowne klapeczki z zupełnie nie rzucającym sie w oczy
        napisem " Viva" lub inna " Claudia"!sad
        • aski68 Re: Torebka - Viva! 15.06.06, 19:27
          może coś w Twoim Stylu znajdziesz do kompletu smile)
          • monia145 Re: Torebka - Viva! 15.06.06, 19:32
            O właśnie, w następnym numerze trzeba poszukaćsmile)
            Gazety lubią dbać o swoje czytelniczki, kobieta z torebką a bez butów?...... i
            tak powstaje kolejna lanserka.....
        • tojaola2 Re: Torebka - Viva!-do moni145 15.06.06, 21:21
          Chyba zapomniałaś o cytacie zamieszczonym pod swoim postemsmile
          • monia145 Re: Torebka - Viva!-do moni145 15.06.06, 21:30
            Zanim cos napiszę zawsze na niego spoglądam- ale szkoda, ze Ty nie dostosowałas
            swojej wypowiedzi do madrości z niego płynącejsad
            • tojaola2 Re: Torebka - Viva!-do moni145 15.06.06, 21:39
              Może warto,żebyś go CZYTAŁA a nie tylko spoglądała na niegosmileAcha,i jeśli Ci
              się uda-przeczytaj ze zrozumieniemsmile
              • monia145 Ileż jadu jest w Twojej wypowiedzi! A fe! 15.06.06, 21:48
                Czy oprócz noszenia rzeczy z gazet, czepianie sie słówek to kolejne Twoje hobby?
                • tojaola2 Re: Ileż jadu jest w Twojej wypowiedzi! A fe! 15.06.06, 21:53
                  Nie czepiam się słówek,tylko obelżywych komentarzy ,m.in.Twoich.Noszenie
                  rzeczy z gazet nie jest moim hobby,ale nie chce mi się tego kolejny raz
                  tłumaczyć,odsyłam do mojego postu.I jeszcze raz przypominam Ci o naprawdę
                  ważnym cytacie,który zamieszczasz pod postami.To powinno zobowiązywać,ale nie
                  do obrażania ludzi tylko przemyślanych wypowiedzi.Tyle.
                  • monia145 Re: Ileż jadu jest w Twojej wypowiedzi! A fe! 15.06.06, 22:03
                    A w którym miejscu moja wypowiedz jest obelżywa? Mogła być ironiczna, ale jakie
                    to obelgi i na kogo to ciskałam?
                    Nie wydałam zadnej konkretnej, personalnej opinii na czyjs temat- wszystko to
                    były wypowiedzi na temat zjawiska. A że samo zjawisko jest dla mnie śmieszne i
                    kiczowate?- moze byc czy nie?
                    Myślę, ze do mistrzyń w wypisywaniu obelg jeszcze mi daleko. Tyle.
                    • tojaola2 Re: Ileż jadu jest w Twojej wypowiedzi! A fe! 15.06.06, 22:12
                      "Nie wydałam zadnej konkretnej, personalnej opinii na czyjs temat- wszystko to
                      były wypowiedzi na temat zjawiska"-zjawiska?czy to określenie osób,które noszą
                      coś ,co dołączone jest do gazety?Naprawdę to jałowa dyskusja,każda z nas
                      pozostanie i tak przy swoich racjach więc szkoda klawiatury.Dla mnie zawsze
                      snobizm jest czymś nie do przyjęcia i właśnie taka ignorancja kogoś,kto w
                      dobrej wierze chciał nam cos przekazać.Nie musisz kupować torebki z
                      gazetą,samej gazety czy czegokolwiek.Ale to nie znaczy,że możesz w ten sposób
                      ignorować czyjś gust.Nikt się z nim nie obnosił,po prostu życzliwie
                      napisał.Ech,szkoda gadać,życzę miłego uzytkowania swoich z pewnoscią gustownych
                      rzeczy i nieczepiania się innych tylko dlatego,że podoba im się coś odmiennego.
                      • monia145 Zgadzam sie z Tobą w 100% 15.06.06, 22:19
                        To jałowa dyskusja!
                        Mimo wszystko, różnic jakie nas dzielą, mówię - dobranoc!
                        A za życzenia dziękuję.
                      • koala500 Re: Tojaola! 15.06.06, 22:23
                        Masz rację i świetnie to ujełaś!!
                        • tojaola2 Re: Tojaola! 15.06.06, 22:30
                          Dziękuję za poparcie,bo już myślałam,że tylko ja tak myślę.Pozdrawiam
                          Ola
      • mama_kotula Re: Torebka - Viva! 15.06.06, 20:10
        wiotka_trzpiotka napisała:

> i co, masz zamiar chodzić z nią po ulicy? z torebką z gazety?
        > absolutny brak gustu!

Ej no, dlaczego brak gustu? Zależy, co się komu podoba :0)
    • onika27 Re: Torebka - Viva! 15.06.06, 20:18
      och jak zwkle jad w Mamusiach na forum e mama nie zanika sad
      • moofka Re: Torebka - Viva! 15.06.06, 20:23
        ale tylko w tych obdarzonych dobrym gustem tongue_out
    • mynia_pynia Re: Torebka - Viva! 15.06.06, 20:23
      W ogóle się zastanawiam po co oni dodają ciuchy (szeroko rozumianym pojęciu) do
      gazet. Dla mnie to totalna "siara" jeśli ktoś w czymś takim po ulicy chodzi.
      To samo płyty dvd, są bardzo słabej jakości - kolega mi kiedyś pożyczył z 10
      filmów z gazet i wszystkie jakościowo były do dupy.
      • iwoniaw No jak to po co? 15.06.06, 20:32
        Przecież większość gazet to dziś już głównie zbiory reklam i tzw. artykułów
        sponsorowanych. Dziwię się, że ktoś w ogóle za to chce płacić - to tak jakby
        gazetki z hipermarketów były sprzedawane. No to dorzucają różne rzeczy celem
        zwabienia klienteli.
        A że często te dodatki są badziewne? No cóż, i tak najczęściej o kilka klas
        przewyższają zawartość takiej gazety. Smutna prawda o tzw. rynku prasy kolorowej...
      • mama_kotula Re: Torebka - Viva! 15.06.06, 20:33
        mynia_pynia napisała:

> W ogóle się zastanawiam po co oni dodają ciuchy (szeroko rozumianym pojęciu)
        do gazet. Dla mnie to totalna "siara" jeśli ktoś w czymś takim po ulicy chodzi.
        W Claudii dołączali teraz torbę, coś w rodzaju koszyka - kupiłam, świetnie się
        będzie nadawał na plażę smile))
        Siara nie siara, ale nie będę kupować torby za kilkadziesiąt złotych aby z nią
        pochodzić przez dwa tygodnie nad morzem, a potem wyrzucić smile)
        A tak w sumie wolałabym, aby dodali jakiś kosmetyk smile)) byle nie do makijażu,
        ale np. balsam do ciała czy żel pod prysznic smile

> To samo płyty dvd, są bardzo słabej jakości - kolega mi kiedyś pożyczył z 10
        > filmów z gazet i wszystkie jakościowo były do dupy.
        Mam kilkadziesiąt bajek z gazet na VCD i są ok smile)) źle trafiłaś smile)
        • anias29 Re: Torebka - Viva! 15.06.06, 20:50
          mama_kotula napisała:

> mynia_pynia napisała:
          > > To samo płyty dvd, są bardzo słabej jakości - kolega mi kiedyś pożyczył z
          > 10
          > > filmów z gazet i wszystkie jakościowo były do dupy.

> Mam kilkadziesiąt bajek z gazet na VCD i są ok smile)) źle trafiłaś smile)

Ale płyty DVD to nie to samo co VCD;P
          • tojaola2 Re: Torebka - Viva! 15.06.06, 21:20
            A ja mam kilka plyt DVD z gazet własnie i nie narzekam.Bardzo dobre filmy
            dodaje np.Zwierciadło(to do myni na marginesie).Mam też torbę z gazety,dużą i
            pojemną z którą lubię chodzić na zakupy. Koszulkę bawełnianą za napisem
            MANGO,nie Gala czy Viva.Przejrzyjcie krytykantki swoje szafy ,może troszkę
            bardziej krytycznie i dodatkowo proponuję przejrzeć własne posty,bo niedobrze
            się robi tak z nich jad kapie.Dziękuję marysience za info o torebce,byc może
            kupię jesli mi się spodoba.Chciałabym widzieć stroje wszystkich krytykantek-czy
            rzeczywiscie jesteście tak gustownie ubrane jak piszecie.Nie mam zamiaru
            wstydzić się noszenia tych kilku rzeczy o których pisałam(acha zapomniałam o
            modnych teraz koralach dołączonych równiez do gazety,które NICZYM nie róznią
            się od sprzedawanych np. w Galerii Centrum).Ale nie będę zapewniac o swoim
            dobrym guście i smaku,bo to nie jest w dobrym tonie.A może to kwestia doboru i
            tego JAK się coś nosi?Napisałam ten post,bo strasznie nie lubię snobow a
            pojawilo się tu kilka takich.
            • mama.maksa do tojaola2 15.06.06, 21:46
              Gratulacje...w końcu ktoś powiedział co myśli ...jestem takiego samego zdania
              co Ty...filmy są fajne...tobry świetne na zakupy...koszulka - nawet po domu
              fajnie w niej śmigać - gazetkę i tak bym kupiła, a że z dodatkiem - dodatkowa
              atrakcja smile
              • tojaola2 Re: do tojaola2 15.06.06, 21:56
                PozdrawiamsmileZwykle nie odpisuję na takie posty i nie jestem
                siostrą,kuzynką,autorkąsmile tekstu,ale ta ignorancja wobec osoby,która chciała
                tylko podzielić się swoim spostrzeżeniem naprawdę mną poruszyła.
                Ola
          • mama_kotula Re: Torebka - Viva! 15.06.06, 22:24
            anias29 napisała:

> Ale płyty DVD to nie to samo co VCD;P

No nie, DVD są bardziej szpanerskie tongue_outP
            Ale zasada ta sama smile))
            • marysienka44 Re: Torebka - Viva! 15.06.06, 22:49
              Zacznę od tego że nie rozumiem po jaką choinkę, te Panie snobki, co to
              gazetowych toreb nie kupują (czy inny gadżetów gazetowych), wogóle weszły na ten
              wątek? po co? pośmiać się z innych, poczuć się lepszymi, dowartościować się? no
              nie rozumiem, normalnie weszły, pojechały mi, i chyba dzięki temu poprawiły
              sobie samopoczucie.Ale pal to licho. Na zdrowie.

Napisałam Wam o tych torbach, bo mam znajomą która ma kiosk i praktycznie
              oglądamu u niej wszystkie torby, torebki, koszyki, itd. więc wiem jak niektóre
              dodatki są wykonane, niestety czesto to chała, ale czasem trafią się naprawdę
              świetne.
              Ja torbę z Vivy! kupiłam specjalnie do różowej bluzy i takich butów ze wstawkami
              różu (sportowe), a szkoda mi kasy na torbę na jeden sezon, bo jestem osobą
              której takie rzeczy szybko się nudzą i lubię częste zmiany. A nie wydam na torbę
              200zł i będę z nią chodzić dwa lata, lub nonstop.
              A ta torba jest naprawdę fajna, i nawet chętnie bym Wam ją pokazała (zamieściła
              foto) ale nie wiem czy wolno, czy nie na forum.
              Torba nie ma nigdzie napisu.
              I dodam tylko że ten koszyk, co jest do jakiejś tam gazety (chyba claudia) też
              jest niczego sobie, tylko zamykany na guzik.
            • anek.anek Re: Torebka - Viva! 15.06.06, 23:59
              hmm, to jednak zupełnie coś innego jeśli chodzi o stronę informatyczną i format
              zapisu danych. A co za tym idzie: gorsza jakość dźwięku, gorsza jakość obrazu
              oraz brak mozliwości szerokiej nawigacji.
              Ale ze względu na cenę nie ma co narzekaćsmile
    • hony Re: Torebka - Viva! 15.06.06, 22:37
      Zgadzam sie z Tobą tojaola2! Dziewczyny rzecz nie w tym ile kasy zapłacimy za
      super torebkę, tylko jak ją dopasujemy do reszty!
      Sama mam torebki z Vivy super na lato i plażę! Mam również filmiki z gazet...
      PS. Nie lubię snobizmu i wyrachowania ani obnoszenia się z tym, że jest się
      lepszym bo...
      • kasial77 Re: Torebka - Viva! 16.06.06, 09:02
        Chyba niepotrzebne było takie naskakiwanie na autorke wątku. Wydaje mi się, że
        zarówno dziewczyny, które tak krytykują noszenie rzeczy dodawanych do gazet,
        jak i te, które to akceptują, paradują w ciuchach, które tak czy tak wykonane
        zostały w jednym miejscu, czyli w Chinach. Czasem nawet nie mamy pojęcia, że
        droga "markowa" rzecz tak czy tak przyleciała z Chin. Niedaleko mojego miasta
        jest firma produkująca ekskluzywne ciuchy, kiedyś szyto je u nas, teraz tutaj
        wszywa się tylko metki. Napisu "made in china" nie znajdziesz, mimo, że tam je
        wyprodukowano. A płaci się za nie ciężkie pieniądze.
        Myślę,że noszenie ciuchów, torebek itp. z gazet nie jest złe jeśli się to
        robi "umiejętnie", dla mnie to to samo co noszenie masówek z h&m, czy reseved.
        • headonshoulders Re: Torebka - Viva! 16.06.06, 10:50
          > Myślę,że noszenie ciuchów, torebek itp. z gazet nie jest złe jeśli się to
          > robi "umiejętnie", dla mnie to to samo co noszenie masówek z h&m, czy reseved.

Ottttttoz to.
          Nie nosze masowek bo mam swira na punkcie exklusiw projektantow typu armani ale dlatego rownie
          dobrze moglabym okreslic noszenie ciuchow z reserved badz H&M totalna wiocha. Ja akurat roznicy nie
          widze miedzy torba z Vivy i H&M. Sama nie nosilabym ale jesli ktos umie to ladnie skomponowac z
          reszta stroju - prosze bardzo.
    • adsa_21 Re: Torebka - Viva! 16.06.06, 15:45
      jak ci pasuje do reszty stroju to nos, czemu nie. Lepsze to niz jakies tandetne
      plastikowo - rozowe torebeczki kupione w kdtwink))
    • edytkus Re: Torebka - Viva! 17.06.06, 08:08
      nie szata zdobi czlowieka, z torba Louis Vuitton tez mozna wygladac jak clown
    • boziaj Re: Torebka - Viva! 17.06.06, 08:31
      a ja kupiłam sobie koszyczek z dodatkiem claudii wink
      bardzo fajny, polecam
      mieszkam nad morzem, więc w sam raz na spacerki po plaży
      a po zakńczonym sezonie zutylizuje bez żalu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka