sdec Re: Little People na 1-wsze urodzinki 29.06.06, 12:39 Chciałabym kupić na 1-wsze urodzinki dla synka jakiś zestaw Little People, który z Waszych doświadczeń byłby najlepszy: - jeżdżący pociąg www.allegro.pl/item112755455__fisher_price_little_people_jezdzacy_pociag_gw.html - duża farma www.allegro.pl/item111604727_fisher_price_duza_farma_little_people_nowa_odss.html#photo Nie mamy żadnego zestawu z tej serii, a może zacząć od innego zestawu? Czekam na Wasze sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś
agus8 Re: Little People na 1-wsze urodzinki 29.06.06, 13:55 my mamy farmei powiem szczerze jest beznadziejna, moze sprobuj tego pociagu wyglada lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Little People na 1-wsze urodzinki 29.06.06, 14:25 a dlaczego farma jest beznadziejna? Moja Ninka na pierwsze urodzinki dostała domek, a teraz właśnie myslałam nad dokupieniem jeszcze farmy. Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Little People na 1-wsze urodzinki 29.06.06, 14:43 Moja corka dostala na gwiazdke, miala 14 miesiecy, farme. Byl to strzal w dziesiatke. Byla to jedyna zabawka ktora potrafila sie zajac samodzielnie dluzej niz 15 minut. Z czasem dokupilam jej domek, dopiero teraz odkrywa jego uroki i potrafi dlugo ustawiac w nim ludziki i bawic sie nimi, a zupelnie niedawno dostala jeszcze pociag, ktory tez jest hitem. Dodatkowo dokupuje jej na rozne okazje male komplety Little People i mam wrazenie ze im starsza tym wiecej radosci jej to sprawia. Ukochana zabawka jest np. jednorozec, ktorego mozna dokupic do zamku LP. Ja naprawde bardzo polecam te serie zabawek, i mysle ze dzieci do nich dorastaja i potrafia sie dlugo nimi bawic. Odpowiedz Link Zgłoś
eva123 Re:pociag!!! 29.06.06, 15:34 moj synek ma mnostwo zestawow z little people, jest to swietna zabawka. zaczelismy kolekconowac od 1 urodzin. w tej chwili ma prawie 3 lata i nadal bardzo lubi sie tymi zabawkami bawic. mysle, ze pociag dla takiego maluch bedzie lepszy bo sam jezdi, wydaje fajne dzwieki. farme zostaw sobie na pozniej. IMO im wieksze dziecko tym wiecej frajdy sprawia mu zabawa LP. Kaxcper buduje sobie w roznych konfiguracjach cale miatseczko, zoo, stacje kolejowa. super zabawki, bardzo ladne, kolorowe i niezniszczalne. mysle, ze moja corcia jak do nich dorosnie tez sie bedzie nimi bawic. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ a jednak farma :-) 29.06.06, 15:45 Wydaje mi się, że lepsza jest jednak farma, ponieważ roczne dziecko jest na etapie rozróżniania i naśladowania odgłosów zwierząt i ta zabawka w tym pomaga. My mamy farmę, pociąg (ale starszą wersję) i domek oraz różne akcesoria. Zdecydowanie farma cieszy się największym wzięciem u mojej córki prawie 3-letniej córki (kiedy ją dostała miała 1,3 mies). Odpowiedz Link Zgłoś
eva123 Re: a jednak farma :-) ajednak pociag ;) 29.06.06, 16:32 trudna sprawa... moj synek od samego poczatku byl zachwycony pociagiem, pozniej przekonal sie do zwierzatek Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Little People 29.06.06, 15:27 My mamy farme, pociag, miasteczko i od tygodnia garaz. Oskar bawi sie najchetniej garazem, miasteczkiem, farma a po pociag siega niechetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: Little People 29.06.06, 21:19 Każde dziecko ma swoje upodobania. Moja córka (wówczas 1,5 roku) dostała farmę. Była to pierwsza zabawka którą potrafiła się samodzielnie bawić. Teraz na 2 latka dostała garaż. Ponieważ lubi bawić się samochodami (zamiast lalkami), zabawka jest hitem Może za rok kupimy jej domek. Odpowiedz Link Zgłoś