ratowska 13.07.06, 16:45 prosze o opinie nt gondoli Mutsy Urban Rider. Z tego co do tej pory znalazlam na necie wydaje sie, ze to powinien byc dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_ch Re: wózek MUTSY 13.07.06, 20:51 to zalezy w jakim okresie urodzi sie Dzidzia jesli na wiosne to ok dla Maluszka urodzonego od pazdziernika i dalej po 3 miesiacach bedzie przycianawa tak bylo u nas Odpowiedz Link Zgłoś
andzka24 Re: wózek MUTSY 13.07.06, 20:58 moja mała wytrzymała w gądoli 5 mies. urodziła się 10.05 była upchnieta, grube ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
ratowska Re: wózek MUTSY 14.07.06, 09:49 no wlasnie, a ja mam termin na koniec pazdziernika, czyli musze szukac czegos innego Odpowiedz Link Zgłoś
mo-nika27 Re: wózek MUTSY 14.07.06, 10:31 Moj maly urodzil sie w pazdzierniku i bez problemu miescil sie w gondoli przez cala jesien i zime.W styczniu przenieslismy sie do spacerowki,ale nie ze wzgledu na brak miejsca w gondoli.Wyjechalismy z Polski i nie bylo mozliwosci zabrania calego sprzetu i jeszcze fotelika.Z mojej strony polecam.Tez mialam watpliwosci przed zakupem,ale okazaly sie w moim przypadku bezpodstawne.Pozdrawiam i udanych zakupow zycze Odpowiedz Link Zgłoś
maaszka Re: wózek MUTSY 14.07.06, 14:54 moja córcia (początek października) jeździła do kwietnia. Jest szczupła ale raczej długa. Bez problemu. No ale jak ktoś zakłada body, koszulke, sweterek, polarek, kombinezon i do tego do śpiwora i pod koc, to faktycznie moze być ciasno Gondola jest niewielka ale nie za mała! I bardzo ergonomiczna, co ma nie małe znaczenie kiedy się ją wnosi na 4 piętro Odpowiedz Link Zgłoś
mazy80 Re: wózek MUTSY 14.07.06, 15:16 Podobno są dwa rodaje gondoli - większe i mniejsze, ale nawet nie wszystkie sklepy o tym wiedzą. W jednym ze sklepów widziałam nawet podróbkę Mutsy, tj. Mikrus Alu Sprint - dwa wózki i dwa różne rozmiary gondoli. Podobno też tak jest w Mutsy. Zwróć na to uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.gagola Re: wózek MUTSY 14.07.06, 23:07 Ja mam taki wózek. Jak na razie jestem zadowolona. Gondolka jest duża a najlepsza jest skretna oś - rewelacja. No i jest dużo tańszy od Mutsy, a też mi się podobał, kosztuje 1200zł (gondola, spacerówka i fotelik) Wygląda troszkę inaczej a podwozie ma prawie identyczne. www.mikrus.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magkon1 Re: wózek MUTSY 15.07.06, 20:43 Moja Wiki urodziła się 24 marca i jeszcze na razie jeździmy w gondoli i jest ok. Nie wiem jak długo jeszcze pojeździ bo jest bardzo długa ) Sam wózek bardzo polecm i mimo to że jest ciężki nie zamieniłabym go na żaden inny Odpowiedz Link Zgłoś
lubieradio Re: wózek MUTSY 16.07.06, 11:54 Witam Mutsy to bardzo bezpieczna konstrukcja. Ma bardzo odwazny design, lekko sie prowadzi, ma bardzo fajne duze pompowane koła i tylna oś skrętna jest super. Ale: wózek jest cieżki! zastosowano w nim kilka malo intuicyjnych rozwiazań, ktore czasem moga wkurzac gondola jest tragiczna - mala i ciasna. spacerowka - ładna ale moim zdaniem zbyt odkryta. przekłądajac z gondoli do spacefrowki moja coreczke mialem watpliwosci. kosz na zakupy - tragedia - miesci sie tyle co nic, a przy spacerowce jeszcze mnie , bo jest nizej zawieszona niz gondola. Nosidełko - fotelik samochodowy jest przecietny. I co wazne jesli macie dosc dlugie dziecki gondola i nosidelko szybko staja sie bezuzyteczne. My bardzo napalilismy sie na Mutsy - kupilismy caly komplet. Teraz po 6 miesiacach wiem , ze gdymym mial kupowac po raz kolejny kupilbym Emaliungme. Slowem - super design, sporo mechanicznych zalet, ale praktycznosc bardzo przecietna. Moim zdaniem Mutsy to bardzo slaba czworka lub trzy plus w szkolnej skali ocen. Odpowiedz Link Zgłoś
jasia127 Re: wózek MUTSY 17.07.06, 16:55 a jak to jest z fotelikiem play? chodzi mi o to jak dlugo dziecku nogi nie wystaja smiesznie na zewnatrz jesli jezdzi sie wozkiem z fotelikiem zamiast gondoli np do sklepu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lubieradio Re: wózek MUTSY 18.07.06, 14:17 to zalezy ile jak dlugie masz dziecko. Kalina ma prawie 72 cm i w aucie juz nózkami dosc mozna zaczepia w oparcie tylnej kanapy. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka1212 Re: wózek MUTSY 18.07.06, 14:49 Wszystko zalezy jak od tego jak duze jest dziecko. Julka urodzila sie na pocz.listopada, miala 49 cm i niecale 3 kg i jezdzila w gondoli jeszcze w maju. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka1212 Re: wózek MUTSY 18.07.06, 14:52 jasia127 napisała: > a jak to jest z fotelikiem play? chodzi mi o to jak dlugo dziecku nogi nie > wystaja smiesznie na zewnatrz jesli jezdzi sie wozkiem z fotelikiem zamiast > gondoli np do sklepu itp. Co do fotelika Play dla mnie to porazka. Jesli mialabym jeszcze raz kupic to kupilabym maxi Cosy. Play jakis taki dziwnie plytki jest i wydaje mi sie przez to mniej bezpieczny... Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: wózek MUTSY 18.07.06, 14:59 gondola w mutsy jest mała, jesli urodzisz spore dzieciatko lub na zimę, gdy bedzie trzeba włożyć śpiworek i skafander, to możesz zapomnieć ze wciśniesz tam szkraba wózek fajny ale wydaje mi sie ze na pokaz, zobacz jaki mały koszyk maja pod wózkiem lub nowsze wersje juz go nie mają, tylko plecaczek dopinany, który kopiesz idąc za wózkiem - koszmar! Weż pod uwagę, ze zakupy napewno bedziesz robic idąc na spacer, przynajmniej drobne. no fakt możesz je nieść w jednej ręce, bo przecież mutsy prowadzi się jedną reką dzięku skrętnej osi D Odpowiedz Link Zgłoś
ratowska Re: wózek MUTSY 19.07.06, 14:12 chyba sie juz jednak rozmyslilam, teraz dopiero mam dylemat co wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: wózek MUTSY 19.07.06, 15:01 Moja mała urodzina 5 grudnia w gondoli jeżdziła do końca kwietnia A dzieciątko jest z niej dosyć duże i wtedy miała już prawie 70cm.Zakupów nie robię więc do kosza nie miałam co upychać-jedynie do torby kupionej razem z wózkiem.Na początku miałam dylemat pomiędzy Mutsy a Bebe Confort ale zdecydowałam się na ten pierwszy ze względu na to że nie jeżdziła nim co druga mamusia)Jeśli nie wiesz co kupić to proponuję Emmaljunge Edge lub Classic.te wózki na pewno nie rozczarują nawet najbardziej wymagających mam ani ich pociech Odpowiedz Link Zgłoś
aaola do Weronka77 19.07.06, 20:23 hej ja tez rodziłam 5grudnia 2005 napisz coś więcej do mnie na poczte o swoim dzieciątku no i gdzie rodziłaś i takie tam co do wózka to ja mam Mutsy 4rider ale kupiłam dopiero spacerówkę Nie zamieniłabym jej na zadną inną Odpowiedz Link Zgłoś