Dodaj do ulubionych

CYBEX Solution Plus okazja szukam chętnych

15.07.06, 10:03
Dziewczyny zamawiam na wtorek Cybex-a jeśli któraś chce może się dokoptowac
do zamówienia tzn.
Dostałam go w fajnej cenie 349 zł.
Tak, tak i to model CYBEX SOLUTION PLUS ten z welurową tapicerką.
Jeśli któraś z Was jest ze Śląska to może go wtedy odebrać od środy w
Bytomiu, a jeśli z Polski to wysyłka kosztuje 16 zł.
Jeżeli są chętni proszę na mail gazety albo banasiewicz@op.pl
Do zamówienia można sie dołączyć tylko do niedzieli 16 lipca !

Foteliki można zobaczyć na stronie:
www.cybex-online.com

Pewnie już kilka z Was zdążyło pouzywać tych fotelików, opini na naszym forum
jest niewiele, więc może wypowiadajcie się na temat PLUSÓW i MINUSÓW tego
fotelika.
Będę go miała we wtorek więc posłużę opinią

detinka
Obserwuj wątek
    • detinka Re: CYBEX Solution Plus okazja szukam chętnych 16.07.06, 19:10
      dla informacji dodam, że ten model kosztuje najtaniej 399 zł
      • tymulek Re: CYBEX Solution Plus okazja szukam chętnych 17.07.06, 10:32
        pochwal sie jak juz przetestujesz....bo przymierzam sie do tego fotelika ale na
        razie nie mam kasy, a obecny fotelik jeszcze obleci a zreszta znow auto sie
        popsulo wink
        • iwek33 Re: CYBEX Solution Plus okazja szukam chętnych 18.07.06, 09:50
          U nas w Cybexie podróżuje 7 latek i od niedawna 3 latek: fotelik jest świetny,
          u nas się dobrze sprawdza, najpierw kupiliśmy starszemu synkowi, bo podróże w
          Graco Junior Plus były okropne, a jak przymierzył się do fotelika młodszy
          synek, to nie chciał oddać bratu siedziska! A że podróżował w za małym już
          Deltimie, zdecydowaliśmy, że też dostanie Cybexa. Jeśli chodzi o minusy, to u
          nas zbędny okazał się ten rozwijany podnóżek, trudno utrafić z odpowiednią
          wysokością i praktycznie trzeba go było nasadzać na nóżki za każdym razem,
          podnóżek został więc zwinięty i używamy bez, poza tym foteliki bardzo wygodne,
          funkcjonalne.
          • mamadamianka Re: do iwek.. 18.07.06, 10:15
            A jaka jest szerokość cybexa? I jakie ma wewnetrzne wymiary?
            Właśnie tezastanawiam się nad zakupem nastepnego fotelika.
            Gdzie mozna go zobaczyc na zywo (Katowice, Bytom, T. Góry i inne okolice)
            • iwek33 Re: do mamadamianka 18.07.06, 12:51
              Witam, bardzo trudno go zmierzyć, bo ma rózne zaokrąglenia i za bardzo nie
              wiem, w którym miejscu dokonać pomiaru smile Wysokosć oparcia 60 cm, siedzisko
              zewn. wymiar 43 cm a wewnątrz w najwęższym miejscu 32 cm,głębokość siedziska 36
              cm, ale na linii zgięcia kolan tak opada w dół. W najszerszym miejscu fotelik
              ma 45 cm szerokości. Jak kupowałam to sprzedający polecał tapicerkę welurową,
              ponieważ rózni się od zwykłej nie tylko rodzajem materiału, ale też
              wypełnieniem, te welurowe są bardziej miękkie, mają jakby więcej tej gąbki pod
              tapicerką. Tapicerka sprawuje się bardzo dobrze, dzieci nawet się nie pocą,
              choć trochę się obawiałam o to.
    • madzialena11 Re: CYBEX Solution Plus okazja szukam chętnych 18.07.06, 10:37
      Czekam na opinie i pierwsze wrażenia o foteliku... Osiołkowi w żłoby dano...
      maxi cosi i cybex...
    • detinka Re: CYBEX Solution Plus okazja szukam chętnych 18.07.06, 11:05
      odbieram go dzisiaj wieczorkiem więc napiszę o pierwszym wrażeniu. Zapytam tez
      czy w tej cenie dostałabym dla znajomej .... może któraś będzie chciała.
      • madzialena11 Re: CYBEX Solution Plus okazja szukam chętnych 18.07.06, 11:20
        Ja prawdopodobnie będę chciałasmile)) ale dopiero jak sprzedam aktualny (jest
        wystawiony na sprzedaż...)
    • detinka Re: CYBEX Solution Plus okazja szukam chętnych 18.07.06, 11:07
      czekam na przesyłkę jak tylko przyjdzie podzielę sie pierwszysmi wrażeniami.
    • detinka Re: CYBEX Solution Plus okazja szukam chętnych 18.07.06, 16:29
      Dzisiaj przesyłka nie przyszła sad Czekam na piątek .... Jakby któraś z Was
      chciała myśle, że cena przejdzie i można będzie złożyć zamówienie. Jaby co
      banasiewicz@op.pl
    • tymulek Re: CYBEX Solution Plus okazja szukam chętnych 20.07.06, 11:09
      a zdradzisz gdzie kupowalas?? widze na allegro po 349 zl. daja bonusy.
      • madzialena11 Re: CYBEX Solution Plus okazja szukam chętnych 20.07.06, 11:13
        Na allegro sa zwykłe po 349, a "plus" za 399smile))
        • jolakl Opinia o fotelikuCYBEX Solution S 20.07.06, 11:39
          Mój brat własnie zakupił ten fotelik w kolorze czerwonym (chyba Katherine) dla
          swojej 4,5 letniej córki i pierwsze wrażenie jest bardzo pozytywne. Fotelik
          prezentuje sie bardzo ładnie, dziewczynka zadowolona, tapicerka całkiem
          przyjemna i miła w dotyku, pas przechodzi idealnie tam gdzie powinien + dodana
          jako gratis maskotka na tenże sprawiaja że mała podróżniczka nie posiada sie z
          radości i twierdzi że siedzi jej sie bardzo wygodnie. Prawdziwy test fotelika
          za 2,5 tygodnie podczas kilkugodzinnej wyprawy nad morze.
          • mamamalej1 Re: Opinia o fotelikuCYBEX Solution S 20.07.06, 12:42
            no ja tez chce ten S kupic ale zastenawiam sie czy nie jest wezszy od
            poprzednika. nie widzialam na zywo.

a i czy to boczne zabezpieczenie nie ogranicza widocznosci
    • mamamalej1 Re: CYBEX Solution Plus okazja szukam chętnych 20.07.06, 12:46
      swiatdziecka.com.pl/index.php?pId=7139
    • madzialena11 Do detinka 20.07.06, 13:41
      Odbierz pocztę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka