aniutka99 16.07.06, 13:23 Cześć, Czy orientujecie się jak wypada rozmiarówka MiniNiebo? Chciałabym uniknąć wymiany ubranka na chrzest synka Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciszyma Re: ** Rozmiarówka MiniNiebo** 16.07.06, 22:03 Zdaje mi się, że jest ciut większa. Też kupowałam tam mojemu synkowi do chrztu ubranko, ale to było rok temu i już dobrze nie pamietam... wiem, że było wtedy przyduże. Najlepiej poproś o wymiary w cm. zanim kupisz Odpowiedz Link Zgłoś
mamanikosia Re: ** Rozmiarówka MiniNiebo** 17.07.06, 14:05 Ja kupowałam w takim rozmiarze jaki akurat nosił móej synek. Było ok, tylko w spodniach w pasie zaszewki robiłam bo były szerokie. Ale on chudzinka taka. Ja pojechałam z małym i przymierzyłam na miejscu. Kupowałam w wa-wie na jana pawła. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: ** Rozmiarówka MiniNiebo** 18.07.06, 15:17 A ja mam inne doswiadczenia. Moja corka normalnie nosi spodnie rozmiar 110 (h&M, kapahl, cubus), a te z mini nieba 116 sa na styk. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka99 Re: ** Rozmiarówka MiniNiebo** 18.07.06, 15:25 Dzięki, ta opinia dużo mi podpowiedziała, bo mój synek też ma sporo ubranek h&m i kappahl, które zazwyczaj są o wiele większe niż wskazuje rozmiar, więc chyba kupię większy rozmiar z mininiebo. Odpowiedz Link Zgłoś