werosia7 25.07.06, 09:13 JAKIE KRZESEŁKO DO KARMIENIA POLECACIE CÓRKA MA 15 MIES CZY OPŁACA SIE KUPOWAĆ NOWE OBECNE ROZWALIŁO SIE I NIEMOZNA GO NAPRAWIĆ JAKIE KRZESEŁKO POLECIŁYBYSCIE MI NAJLEPIEJM DO 250 ZŁ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaigora1 Re: Krzesełko do karmienia 25.07.06, 10:16 Może spróbuj na allegro kupic uzywane Igor ma juz prawie 30 m-cy a krzeselka nadal uzywamy, przytnajmniej w domu tak jest wygodniej Odpowiedz Link Zgłoś
zduno2 Re: Krzesełko do karmienia 25.07.06, 10:53 My mamy probaby i jest naprawdę bardzo dobre.Mała ma teraz 20 m-cy i mysle ,że jeszcze długo będzie w nim jadła. Kosztowało chyba 290zł a teraz to nie wiem ale zobacz na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
smellson Re: Krzesełko do karmienia 25.07.06, 11:31 a ja po tygodniach wybierania kupiłam najzwyklejsze krzesełko z Ikei i jestem bardzo zadowolona- nie ma żadnych bajerów które mogą się popsuć, plastik bardzo dobrej jakości (widziałam takie używane przez dwa lata), można rozmonotować do przewiezienia, bardzo stabilne, nie ma żadnych ceratek, które mogłyby się rozerwać tudzież spocić dziecko w taką pogodę Odpowiedz Link Zgłoś